JAB Rôzne

OBRAZOM: Magický dátum prilákal na radnicu v Spišskej 7 snúbeneckých párov

Veľký životný krok sa rozhodlo v jeden deň podstúpiť v Spišskej Novej Vsi niekoľko párov. Na svoj deň D si vybrali vskutku magický dátum.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Magický dátum prilákal na radnicu v Spišskej 7 snúbeneckých párov
16
Galéria

Na deň, keď si poviete svoje veľké áno, sa len tak nezabúda. Zvlášť to platí, keď si ako dátum sobáša vyberiete ľahko zapamätateľné, ba priam magické číslo 7.7.2017. Práve v piatok sa v Spišskej Novej Vsi rozhodlo uzavrieť manželstvo presne sedem párov. Sobášil ich primátor mesta Ján Volný.

Ako povedal pre náš portál, leto je práve obdobie, kedy je sobášov najviac. Aj keď už počas svojho pôsobenia podľa jeho slov sobášil už aj 14 párov v jeden deň, sedmička je tiež pekné číslo a tento rok je to zatiaľ najviac. Zaujímalo nás, či aj on vníma sedmičku ako magické číslo a ako vidí dnešný svadobný deň.

„Pre tých, ktorí sa rozhodli že dnešný deň bude ich svadobný, asi pre nich má toto číslo nejaký význam. Ja osobne to až tak nevnímam. Dnešný netradičný dátum si vybralo sedem párov. Je to pekná náhoda a dúfam, že to všetkým prinesie šťastie," povedal.

Svadobný boom začal úderom dvanástej hodiny a posledný pár si svoje áno povedal o 17:00. Oslovili sme aj niektorých novomanželov, čo pre nich znamená tento dátum.

„My sme si dnešný dátum nevybrali, pani matrikárka nám ponúkla, že je voľný termín, tak sme ho zobrali. Sme spolu už 15 rokov, tak bol najvyšší čas. Ja na sedmičku verím, aj keď som pozeral v numerológii, že tri sedmičky znamenajú veľmi hektický dátum. Ale každý človek je strojcom svojho šťastia, takže verím, že nám aj tento dátum prinesie šťastie," prezradil ženích Štefan.

Tomáš a Monika sa vo svojom živote na mágiu veľmi nespoliehajú, no ako povedali, bol to prvý voľný dátum, ktorý im vyhovoval tak ho zobrali. „Tie tri sedmičky v dátume berieme už len ako bonus. Sedmičku vnímame, ako šťastné číslo a keďže je ich dosť, tak hádam prinesú aspoň 77 rokov spoločného života,“ zasmiali sa mladomanželia.

Nevesta Renáta mala v dátume sobáša jasno. „Chcela som sa vydávať v ľahko zapamätateľný dátum. Na tento deň som čakala 11 rokov,“ povedala s tým, že aj keď doteraz sedmičku nevnímala, ako šťastné číslo po dnešnom dni verí, že bude. A aby im sedmičky naozaj priniesli šťastie, doviezli sa na sobáš na aute s magickým evidenčným číslom. :)

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Obrazom: V Spišskej si svoje ÁNO povedalo 7.7.2017 - sedem párov
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM