JAB Rôzne

Obľúbené Spišské trhy predo dvermi. Takáto atmosféra vládla minulý rok, VIDEO

Presne o týždeň sa námestie v Spišskej zaplní ľudmi, stánkami a rôznymi atrakciami. Prinášame video, ktoré vám pomôže, naladiť sa na trhovú atmosféru.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené Spišské trhy predo dvermi. Takáto atmosféra vládla minulý rok, VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Spišské trhy neodmysliteľne patria k letu a k nášmu mestu. Už 62. ročník tohto podujatia obrovských rozmerov odštartuje v Spišskej Novej Vsi presne o týždeň 13. júla.

Centrum mesta sa tak na štyri dni premení na trhovisko plné stánkov, kolotočov aj rôznych atrakcií. Stane sa miestom stretnutia priateľov či známych a v neposlednom rade poriadnej zábavy. Tak ako každý rok ani teraz nebude chýbať bohatý kultúrny program. Vodiči ako aj cestujúci MHD sa zase musia pripraviť na dopravné obmedzenia a zmeny zastávok.

Atmosféra minuloročných Spišských trhov zachytená na videu
1
Galéria

Súčasťou Spišských trhov sú už niekoľko desaťročí aj Spišské výstavné trh Spiš Expo, ktoré práve tento rok oslavujú svoje 50. jubileum, čím sa stalo najstaršou nepretržite organizovanou výstavou na Slovensku.

Atmosféru minuloročných Spišských trhov zachytili na videu aj Peter Čaja a Tomáš Valigura. Pripomeňte si ju s nami a nalaďte sa na prichádzajúci ročník.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Obrazom: Takto to vyzeralo na 61.ročníku Spišských trhov
47
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM