JAB Rôzne

Obľúbené novoveské podniky lákajú na hokej: Koľko zaplatíte za pivko? Dá sa zohnať aj za cent!

Množstvo hokejových fanúšikov sa v týchto dňoch stretáva v podnikoch, baroch, či pohostinstvách, aby spoločne pri dobrom pive fandili nášmu hokejovému tímu. Zisťovali sme, koľko a za aké pivá zaplatíte v spišskonovoveských prevádzkach...

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené novoveské podniky lákajú na hokej: Koľko zaplatíte za pivko? Dá sa zohnať aj za cent!
Zdroj: TASR

Hokejový šampionát je v plnom prúde a preto sme oslovili niekoľko prevádzok v Spišskej Novej Vsi , aby sme zistili, na aké pivá a za aké ceny lákajú „vysmädnutých“ fanúšikov.

„Máme čapované pivo Kozel za 1,15 eur, Šariš 12-ku za 1,20 eur, Plzeň 12-ku za 1,50 eur. V ponuke je aj čapované nealko pomelo-grep malé za 0,75 centov a veľké za 1,25. Novinkou je aj to, že si môžu zákazníci vychutnať zápas aj von na terase, kde je pripravená veľkoplošná obrazovka,“ povedal Tomáš Bijacovský z reštaurácie Garage.

V bare Temple ponúkajú čapovaný Šariš 10-ku za 1,10 eur a čapovanú Plzeň 12-ku za 1,80. Ako nám ďalej majiteľ prezradili, počas prebiehajúceho šampionátu pre hostí majú aj ďaľšiu akciu na vodku. Pizzéria Ombre ponúka počas zápasov celého šampionátu pre svojich zákazníkov čapované pivo za 0,75 centov. „V ponuke máme Šariš 12-ku, Kozel 10-ku a čapované nealko Birel,“ vymenoval majiteľ.

V bare Liquid NIGHT CLUB ponúkajú len jednu značku čapovaného piva a to Šariš 10-ku. „Prvú tretinu každého zápasu si môžu zákazníci pivo vychutnať za 0,01 cent. Ostatné dve tretiny stojí 0,90 centov,“ prezradil majiteľ klubu. Okrem toho okrem čapovaného majú podľa jeho slov v ponuke aj Corgoň či Kozel v plechovke.

Štatistiky dokazujú, že hokejové majstrovstvá si viac užíva mužská populácia. Pre mnohé ženy sú nasledujúce dni doslova nočnou morou. Dámy, máme pre vás pár tipov, ako prežiť hokej bez ujmy na zdraví :) A prečítajte si tiež – tak trochu s nadhľadom a úsmevom – odporúčanie športových fanúšikov, ako sa počas šampionátu správa ideálna žena :)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM