JAB Rôzne

Obdobie festivalov ešte nekončí: Veď aha, aký nevšedný sa chystá v Spišskej Novej Vsi

K letnému obdobiu neodmysliteľne patria aj rôzne hudobné či kultúrne festivaly. Tentokrát si prídu na svoje vyznávači zdravého životného štýlu. V Spišskej zažijeme festival, aký tu ešte nebol.

Ilustračný obrázok k článku Obdobie festivalov ešte nekončí: Veď aha, aký nevšedný sa chystá v Spišskej Novej Vsi
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Festival humoru na Spiši, Spiš rock fest či jubilejný Spišský trh boli súčasťou leta v Spišskej Novej Vsi. V septembri si prídu na svoje priaznivci zdravého životného štýlu. V stredu 23. septembra zavíta do parku pred Redutou v centre mesta Festival zdravia, ktorý má pre návštevníkov pripravený zaujímavý program.

Téma zdravého životného štýlu je dnes medzi ľuďmi veľmi populárna. Návodov, ako byť zdravý, je mnoho a každý z nich sa snaží nájsť recept, ako prežiť plnohodnotný a zdravý život a cítiť sa fit. Na festivale zdravia v Spišskej Novej Vsi sa dozviete všetko o zdraví a o zdravom životnom štýle.

V takzvaných zdravých zónach, získate mnoho cenných informácií o zdravom životnom štýle, o svojom zdravotnom stave a rady, ako sa o svoje zdravie správne starať. Na účastníkov čaká ukážka prípravy zdravého jedla pod dohľadom odborníčky na zdravú výživu, ochutnávka najnovších trendov v modernej kuchyni, kruhový tréning s profesionálnymi trénermi fitness či spoľahlivé tipy na kvalitnejší spánok.

Okrem toho si priamo na mieste môžete preveriť svoj zdravotný stav a kondíciu, poradiť sa s lekármi špecialistami, zistiť svoju krvnú skupinu a dozvedieť sa viac o darovaní krvi. Festival zdravia sa koná v 24 mestách na Slovensku počas celého augusta a septembra. Vstup na akciu je pre každého bezplatný.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM