JAB Kultúra

Nuda nehrozí, takto s ňou hravo zatočíte: 8 tipov, kde sa oplatí stráviť voľné dni v Spišskej

Ešte stále nemáte plány na voľné dni? Nemusíte ich presedieť doma a už vôbec cestovať ďaleko. Priamo v Spišskej Novej Vsi sa dočkáme akcií, ktoré sú na relax ako ušité.

Ilustračný obrázok k článku Nuda nehrozí, takto s ňou hravo zatočíte: 8 tipov, kde sa oplatí stráviť voľné dni v Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

HK SNV – HC PREŠOV 07

8. januára o 17:00, Zimný štadión

Fanúšikovia hokeja sa dočkajú ďalšieho domáceho zápasu. Spišskonovoveskí hokejisti v piatok podvečer nastúpia proti Prešovu.

RUM A VODKA

8. januára o 19:00, Divadlo Kontra

Skvelá komédia podaní jedného herca. Hádka so šéfom. Pár pív. Hádka so ženou. Zase pár pív. Koniec? Nie! To je len začiatok šialeného víkendu, v ktorom sa môže prihodiť všetko. Iba pre milovníkov silných dojmov a silných drinkov.

NOVOROČNÁ VÝPREDAJ PÁRTY

8.januára 2016, KTK club

Poriadna párty na záver pracovného týždňa dobre padne nejednému Novovešťanovi. Novoročnou výpredaj Party vás bude sprevádzať DJ YANY a DJ SPARK.

PAPIER KOLE

do 21.februára, Galéria umelcov Spiša

Unikátna výstava, ktorá sa zameriava na vývoj slovenskej koláže v 20. a 21. storočí. Výstava prezentuje vývoj média v troch celkoch: Swinging sixties, Individuálne mytológie a Pokolenie postmoderny vo vyše 150 dielach od 53 slovenských výtvarníkov.

PLES V REDUTE

9. januára 2016 o 19:00, koncertná sieň Reduty

Plesová sezóna začína. Ples v Redute je určený všetkým Spišskonovoveš¬ťa­nom. Čaká na vás hodnotný program, tombola, hosť večera Pavol Hamel. Do tanca bude hrať hudobná skupina Tip.

PÄŤDESIATKA

9.januára o 19.00, kino Mier

“Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie“ je slogan novej českej filmovej komédie, ktorá sa odohráva na hrebeňoch, svahoch a v chatách zasnežených Krkonoší. Hrajú: Jiří Mádl, Vojtěch Kotek, Vilma Cibulková, Ondřej Pavelka, Marek Taclík, Martin Koukal, Jakub Prachař

ZUZANKA A PÁN ODILO

10.januára 2016 o 16.00, podkrovie Matice Slovenskej

Príbeh dievčatka , na ktoré rodičia nemajú čas a vďaka škriatkovi z mobilu sa dostáva do sveta fantázie. Divadelné predstavenie je spojené s novoročnou slávnosťou pre najmenších.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

10. januára o 18.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM