JAB Samospráva

Nový výbor na sídlisku Západ prezradil svoje plány: Opravy chodníkov aj outdoor gym!

Na prvom zasadnutí mestského výboru bolo prioritou problémové železničné priecestie. Výbor však má aj ďalšie plány. Okrem toho svoje dotazy môžu občania sídliska predniesť na každej schôdzi.

Ilustračný obrázok k článku Nový výbor na sídlisku Západ prezradil svoje plány: Opravy chodníkov aj outdoor gym!
Zdroj: Dnes24.sk

Mestský výbor na sídlisku Západ zasadal prvýkrát od volieb. Okrem toho, že sa predseda výboru Adnan Akram vyjadril aj k problémovému priecestiu prezradil aj ďalšie plány. „V najbližších rokoch by sme chceli pokračovať v rekonštrukcii a vynovení infraštruktúry na sídlisku, čo znamená opravu a obnovu chodníkov a ciest, ktoré doteraz neboli opravené,“ povedal Akram.

Podľa jeho slov sú už vypracované projekty, ktoré sa zaoberajú aj oddychom a voľným časom. „Tento rok chcem predstaviť myšlienku „outdoor gym“, čo je vonkajšia telocvičňa urobená z prírodných materiálov a detské ihrisko tiež z podobných materiálov," doplnil predseda mestského výboru s tým, že od vedenia lesov mesta Spišská Nová Ves má prísľub materiálneho zabezpečenia a podpory týchto projektov.

Pred ďalším výborom má predseda v pláne osloviť domovníkov a zástupcov bytových domov na sídlisku Západ a požiadať ich, aby usporiadali schôdzu, kde by zistili podnety a požiadavky od obyvateľov. „Následne ich pozvem na stretnutie, kde my, ako výbor sformulujeme ich potreby, ako konkrétne úlohy. Tiež chcem zorganizovať zasadnutie za účasti verejnosti, a to vždy priamo na sídlisku, aby sme dostali spätnú väzbu priamo od občanov,“ uzavrel Akram.

Zloženie mestského výboru na sídlisku Západ:

  • Predseda: Adnan Akram
  • Podpredseda: Mgr. Kamil Labanc
  • Členovia: Viliam Andráš, Mgr. Amália Horváthová, Mgr. Marián Barabas, Mgr. Rastislav Javorský, Mgr. Andrej Cpin, Juraj Jurčišin, Ľuboš Dobrocký
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM