JAB Kultúra

Novovešťania, urobte si plány na tento týždeň: Naše tipy na zaujímavé podujatia

Ďalší týždeň je pred nami a i počas neho si môžete vyraziť na viaceré podujatia v Spišskej. Vybrali sme z nich niekoľko, ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Novovešťania, urobte si plány na tento týždeň: Naše tipy na zaujímavé podujatia
Zdroj: Dnes24.sk

ŠTEFÁNSKA STRELECKÁ SÚŤAŽ

26. decembra 2016 o 8:00, Krytá strelnica SNV

Na druhý sviatok vianočný si prídu na svoje aj strelci. V krytej strelnici v Spišskej Novej Vsi prebehne štefanská verejná súťaž z krátkych a dlhých zbraní spojená s vyhodnotením najlepšieho „pištoľníka“ – tatranská odysea. Verejnej streleckej súťaže sa môžu zúčastniť všetci starší ako 15 rokov, ktorí pri prezentácií predložia občiansky preukaz a zaplatia štartovné. Majitelia zbrojných preukazov a strelných zbraní môžu strieľať s vlastnou zbraňou.

KEĎ TÁ JASNÁ HVIEZDA

26. decembra 2016 15:00 a 16:00, pred Radnicou

Tak ako každý rok, na druhý sviatok vianočný si obyvatelia nášho mesta môžu pozrieť priamo pred Radnicou betlehemské predstavenie v podaní Divadla teatrálnej skratky.

DLHÝ, ŠIROKÝ A BYSTROZRAKÝ

26.decembra 2016 o 16:00, Spišské divadlo

Vo sviatočné popoludnie bude pre najmenších pripravená rozprávka v Spišskom divadle. Deti sa môžu tešiť na klasickú, ľudovú rozprávku trošku inak. Bude plná napätia, dobrodružstiev a pesničiek.

ŽENA V ČIERNOM

26.decembra 2016 o 17:00 a 19:00, divadlo Kontra

V Divadle Kontra na vás čaká brilantný viktoriánsky thriller s vianočnou atmosférou. Tajomný a znepokojujúci dej vás priklincuje k sedadlám.

VIANOČNÝ KONCERT V KONTRE

30. decembra.2016 o 19­.00,divadlo Kontra

Vianočné piesne, ktoré spievali naši predkovia a my sme ich už zabudli. Staré hudobné nástroje, ktoré zapadli prachom doby sa znova rozozvučia. Rozprávanie o Vianociach trochu iných a inak na vás čaká v predposledný deň tohto roku.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

30. decembra.2016 o 18­.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? Aj koniec tohto roku môžete stráviť napríklad aj na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V piatok podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

RUM A VODKA

31. decembra.2016 o 17­.00,divadlo Kontra

Silvester by mal byť deň plný smiech a zábavy. A tak v tento deň si môžete vychutnať skvelú komédiu, ktorá sa hrala už viac ako 300-krát.

NOVÝ ROK 2017

1. januára. 2017 o 17.00, priestor pred Radnicou

Už po druhýkrát sa uskutoční na Nový rok popoludní novoročné stretnutie občanov mesta pred budovou Radnice. Nebude chýbať príhovor primátora ani kultúrny program. Novoročné stretnutie vyvrcholí ohňostrojom.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM