JAB Rôzne

Novovešťania ukázali, akí sú šikovní: V meste vyrástli utešení snehuliaci, FOTO

Zima doniesla menšiu snehovú nádielku konečne aj do Spišskej. Milovníci stavania snehuliakov nezaváhali a pustili sa do práce. Veď sledujte ich diela.

Ilustračný obrázok k článku Novovešťania ukázali, akí sú šikovní: V meste vyrástli utešení snehuliaci, FOTO
12
Galéria

Najprv sa zdalo, že ani tohtoročná zima v našom meste nenaplní očakávania detí a opäť budeme viac-menej bez snehu. Perinbaba akosi obchádzala naše mesto aj keď po okolí výdatne nasnežilo. Nakoniec predsa sme sa len dočkali a niekoľko centimetrov snehu hneď využili naši najmenší či mládež, no neváhali ani dospeláci. A tak v našom meste vyrástli utešené snehové diela.

Niektorí postavení snehuliaci sú maličkí, iní zase značných rozmerov. No každý z nich dokáže vyčariť úsmevy na tvárach okoloidúcich. Ako sa zdá ani fantázia pri tvorení snehových kreácií nemá hraníc.

Nie každý snehuliak musí mať klasické tvary. Dôkazom toho sú aj snehuliaci, ktorých postavili škôlkári z materskej školy na Stolárskej ulici. Ako nám prezradila pani učiteľka, deti sa veľmi potešili snehovej prikrývke a hneď sa pustili do práce. Sneh však nebol práve vhodný na gúľanie gúľ a tak deti použili vedierka a fantáziu, čím vznikli atypickí snehuliaci, ako napríklad húsenicový snehuliak.

No ako sa zdá, nie iba deti sa vedia vyšantiť pri stavaní diel z vŕzgajúcej masy. Zo snehu v Spišskej Novej Vsi sa tešili aj dospeláci a spolu so svojimi ratolesťami spestrili nielen areál škôlky, ale snehuliakmi sa zaplnilo aj celé sídlisko.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Utešené fotky zo Spišskej: Takýto snehuliaci vyrástli v našom meste
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM