JAB Rôzne

Novovešťania sa varia vo vlastnej šťave: Takéto cifry nafotili na teplomeroch!

Horúco doslova ako v pekle. Aj Spišskú Novú Ves zasiahli veľké horúčavy. Pozrite, aké hodnoty ukazovali dnes teplomery Novovešťanov.

Ilustračný obrázok k článku Novovešťania sa varia vo vlastnej šťave: Takéto cifry nafotili na teplomeroch!
8
Galéria

Veľké horúčavy zasiahli v týchto dňoch aj Spišskú Novú Ves. Ľudia sa tak aj v našom meste doslova potia vo vlastnej šťave. Za všetko hovoria pohľady na ortute teplomerov.

Každý horúčavy znáša inak a niekto ich rád nemá, iný naopak. „Tieto teploty mi neprekážajú, práve naopak, konečne si môžem užiť nefalšované letné počasie. Hoci je pravda, že by som prijala nablízku aj nejaké to more, aby bol vzduch znesiteľnejší," povedala pre náš portál Martina, ktorej teplomer dnes ukazoval už o desiatej hodine dopoludnia takmer 28 stupňov.

Ani pre maminu Soňu a jej ratolesti nie sú horúčavy problém. „My teplo máme radi, keď je takto horúco, užívame si to doma na dvore. Drobci sa jašia v bazéne a ja si užívam pokoj prázdnin v ich spoločnosti," prezradila. Jej teplomer v čase obeda nameral v tieni naozaj vysokých 34 °C.

Pani Margita má rada zase nižšie teploty a keď nemusí von, počas dňa v takýchto teplách radšej ani nevychádza. „Skoro ráno a neskoro večer. To je momentálne krédo najbližších dní. Nemám rada až takéto horúčavy, ale som rada, že si slnečné počasie uživajú moje vnúčatá," zdôverila sa nám.

„Najradšej by som sa vopchal na chvíľu do mraziaceho boxu. Žalúzie pozaťahované, okná pozatvárané. Potím sa už len pri myšlienke, že by som mal ísť von," vtipne opísal dnešné teploty v Spišskej Novej Vsi Matúš.

Pozrite si v priloženej fotogalérii, aké závratné hodnoty dnes ukázali teplomery Novovešťanov.

Teploty v Spišskej siahajú riadne vysoko: Toľkoto ľudia namerali na teplomeroch!
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM