JAB Kultúra

Novovešťania, nepreseďte víkend doma: Na aké podujatia si môžete vyraziť?

Presedieť víkend iba doma, by bola škoda. Vyraziť si môžete totiž napríklad na podujatia v Spišskej a okolí. My sme z nich vybrali rovných päť.

Ilustračný obrázok k článku Novovešťania, nepreseďte víkend doma: Na aké podujatia si môžete vyraziť?
Zdroj: TASR

PIVKOBRANIE

24.septembra 2016 od 14:00, Radničné námestie

V Spišskej si môžete počas víkendu vychutnať festival piva, hudby a zábavy. Na návštevníkov čaká občerstvenie, hudobný program a množstvo súťaží. Nebudú chýbať ani rôzne grilované špeciality či pečené prasiatko.

KROMPAŠSKÝ JARMOK

24.septembra 2016, mesto Krompachy

Ak máte radi jarmočnú atmosféru, tak si ju môžete užiť len na skok od Spišskej. V Krompachoch totiž láka 25.ročník krompašského jarmoku. Počas neho čaká na domácich i návštevníkov okrem rôznych stánkov aj bohatý kultúrny program a rôzne sprievodné akcie.

ŽENY V AKCII

24. septembra 2016 o 10: 00, ZŠ Ing. O. Kožucha

Únia žien Slovenska, okresná organizácia, Olympijský klub SPIŠ Spišská Nová Ves Mesto a Základná organizácia ÚŽS sídlisko Mier Spišská Nová Ves usporiada už 4. ročník kultúrno-športovej olympiády, ktorá sa bude konať v športovom areáli Základnej školy, Ing. O. Kožucha.

SPIŠSKÉ ROZPRÁVKY

25. septembra 2016 o 16.00, Spišské divadlo

V nedeľu popoludní si prídu na svoje najmenší Novovešťania. Herci Spišského divadla im zahrajú rozprávku o zázračnej sile vody a pomoci iným.

KONCERT V LETOHRÁDKU

25.septembra 2016 o 18:00,­letohrádok Dardanely

V zrekonštruovaných priestoroch letohrádku Dardanely v Markušovciach je v nedeľu podvečer pripravený barokový koncert. Koncert sa koná v rámci – ARS ANTIQUA EUROPAE IN VIA GOTHICA – XV. ročníka medzinárodnej prehliadky historickej hudby európskych regiónov na gotickej ceste. V Markušovciach sa vám predstaví barokové duo Duet le anam.

foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM