JAB Kultúra

Novovešťania, kam si vyraziť cez víkend? Vyberajte z našich tipov...

Ešte ste sa nerozhodli, ako strávite tento víkend? Vybrali sme pre vás tipy na zaujímavé podujatia v Spišskej a okolí. Tu je prehľad.

Ilustračný obrázok k článku Novovešťania, kam si vyraziť cez víkend? Vyberajte z našich tipov...
Zdroj: TASR

MINIKURZ NORDIC WALKINGU

4.marca 2017 o 9:00, Slovenský raj

Víkend môžete začať aj aktívne v lone prekrásnej prírody Slovenského raja. V sobotu dopoludnia totižto na Čingove prebehne pre všetkých, ktorí si chcú osvojiť základy Nordic Walkingu, mini kurz. Začiatok kurzu je naplánovaný na deviatu hodinu a potrvá celkom tri hodiny.

FK SNV – VRANOV

4. marca 2017 o 11.00, futbalový štadión

Fanúšikovia futbalu si prídu na svoje v sobotu doobeda, kedy na futbalovom štadióne odohrajú dospelí prípravné stretnutie. Na domácej pôde budú naši futbalisti hostiť Vranov.

BALERÍNA

4. – 5. marca 2017 o 15.00, kino Mier

Rodinnú animovanú rozprávku si môžete pozrieť v sobotu aj v nedeľu popoludní v kine Mier. Na filmovom plátne tak môžete sledovať príbeh malého chudobného dievčatka, ktoré sa chce za každú cenu stať baletkou.

PLES CVČ A MKC

4. marca 2017 o 17.00 hod, Reduta

Už 12. ročník detského plesu organizuje centrum voľného času Adam a mestské kultúrne centrum v Spišskej Novej Vsi v sobotu podvečer. Slávnostný večer začne od 17.00 hod a okrem bohatej tomboly a dobrej zábavy čakajú na deti aj animátori a rôzne rozprávkové postavičky.

HOWIE A ROOKIE TARANTINO V ZRÁŽKE S HOMÉROM

4. marca o 19.00, divadlo Kontra

Obnovený kultový Doskami ocenený titul si môžete pozrieť v sobotu večer v divadle Kontra. Hra získala všetky prestížne divadelné ocenenia. Autor Mark O'Rowe je považovaný za najoriginálnejšieho írskeho autora od čias Becketta.

PACI PAC

5. marca o 16.00, kina Úsmev Levoča

Nedeľné popoludnie bude patriť tým najmenším aj v susednej Levoči. Veselý program plný pesničiek a skvelej zábavy vám predvedie dvojica pod názvom Paci Pac.

PSIA DUŠA

5. marca 2017 o 17.00, kino Mier

Vo filmovom spracovaní obľúbenej knihy W. Bruca Camerona prináša renomovaný režisér Lasse Hallström na plátna kín príbeh oddaného chlpáča, ktorý postupne prichádza na to, že na svet prišiel preto, aby ľudí učil smiať sa a milovať.

RUM A VODKA

5. marca o 19.00, divadlo Kontra

Víkend môžete ukončiť aj veselo. Herci divadla Kontra si pripravili na nedeľu večer komédiu s názvom Rum a vodka. Hra je určená iba pre milovníkov silných dojmov a silných drinkov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM