JAB Kultúra

Novovešťania, ešte nemáte plány na víkend? Možno vás zlákajú tieto akcie

Je tu víkend a to je ten pravý čas si oddýchnuť na zaujímavých podujatiach. Prinášame vám niekoľko tipov, kam si na ne vyraziť v Spišskej a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Novovešťania, ešte nemáte plány na víkend? Možno vás zlákajú tieto akcie
Zdroj: Dnes24.sk

PRICHÁDZA ZIMA K NÁM

3. decembra 2016 od 13.00, sídlisko Západ, pred CVČ Adam

Už je to tu. V sobotu popoludní sa dočkajú naši najmenší príchodu Mikuláša. Pred centrom voľného času Adam rozsvieti vianočný stromček a donesie deťom aj nejaké sladkosti. Sviatočnú náladu budú dotvárať rôzne stánky s perníkmi či cukrovou vatou ako aj vianočné pesničky.

BENEFIČNÝ KONCERT

3. december 2016 o 19.30, KD Smižany

V sobotu podvečer bude o kultúru postarané v spoločenskej sále kultúrneho domu v Smižanoch. Pri príležitosti Svetového dňa HIV/AIDS organizuje občianske združenie Mladí ľudia a život benefičný koncert. Na koncerte vystúpi kapela Sám sebou a Chiki Liki Tu-a.

MIKULÁŠSKY VÝSTUP

4. december 2016 o 8.40, železničná stanica Snv

Pre všetkých milovníkov turistiky organizuje Klub slovenských turistov v Spišskej Novej Vsi mikulášsky výstup na Tomášovský výhľad. Okrem čerstvého vzduchu a prekrásnej zimnej prírody čaká na účastníkov aj symbolické ukončenie turistickej sezóny pri mikulášskej kapustnici.

ČAROVNÝ ADVENT

4. december 2016 o 16:00, Hotel Metropol

Druhú adventnú nedeľu vám v hoteli Metropol spestrí vianočná cimbalovka zo základnej umeleckej školy v Spišskej Novej Vsi ako aj duo Pechovcov. Kultúrny program bude spojený s degustáciou domácich tradičných vianočných špecialít.

TRI PRASIATKA A VLK

4. december 2016 o 16:00, Spišské divadlo

Klasika trošku inak. Na nedeľné popoludnie si herci Spišského divadla pripravili pre tých najmenších rozprávku o troch prasiatkach. Tentokrát ale klasická ľudová rozprávka bude plná napätia, dobrodružstiev a pesničiek.

MIKULÁŠ V KINE

4. december 2016 o 17:00, Kino Mier

Mikuláš zavíta v nedeľu popoludní aj do kina Mier. Každé dieťa, ktoré si príde do kina pozrieť rozprávku VAIANA, dostane sladkosť práve od neho.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

4. december o 18.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? Koniec víkendu môžete stráviť aj na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM