JAB Kultúra

Novovešťania, dva dni oddychu a nemáte ešte plány? Nechajte sa inšpirovať

Dva dni víkendového oddychu sú tu. Neviete, kam si počas nich vyraziť v Spišskej či okolí? Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi.

Ilustračný obrázok k článku Novovešťania, dva dni oddychu a nemáte ešte plány? Nechajte sa inšpirovať
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk

SPIŠSKÁ BURZA

26.november od 8.00, staré trhovisko

Pravidelná burza na starom trhovisku bude prebiehať opäť túto sobotu od rána až do 15.00 hodiny. Na burzu si môžete kúpiť, predať alebo vymeniť starožitnosti, zberateľské predmety a predmety minulých čias.

INÝ SVET: DETI, KTORÉ NÁM VZAL ISLAMSKÝ ŠTÁT

26. november o 19.00, Divadlo Kontra

V sobotu večer si prídu na svoje milovníci divadla. Divadlo Kontra uvedie novú hru, jednu z najsilnejších posledného roka. Účinkovať budú herci Štátneho divadla Košice, Spišského divadla a herci Kontry.

TROLLOVIA

26.- 27.november o 15.00, kino Mier

Trollovia sú vždy veselí a šťastní škriatkovia, ktorí najviac zo všetkého milujú hudbu, tanec a spev. Jedinou vážnejšou starosťou na svete im robia Bergeni. Tí si totiž myslia, že môžu byť šťastní jedine vtedy, ak budú mať Trolla v žalúdku.

AUTVENT 2016

27.november o 16:30, Mestské divadlo v Levoči

Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom – Levoča v spolupráci so SŠI Jána Vojtaššáka, mestom Levoča a MsKS v Levoči Vás pozýva na benefíciu v prospech detí s autizmom s názvom AUTVENT 2016. Adventným slovom sa vám prihovorí Rastislav Dvorový a svojim hudobným vystúpením spríjemní podvečer Martin Husovský, spevák a skladateľ, frontman kapely Komajota.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

27. november o 18.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? Koniec víkendu môžete stráviť aj na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

LAMPEDUSA

27. november o 19.00, Divadlo Kontra

Úplnú novinku si v nedeľný podvečer môžete vychutnať v divadle Kontra. Herci vám predstavia odvážny, dychberúci, nezvyčajne aktuálny príbeh o pravdivých ľudských drámach.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM