Hokej

Novoveskí hokejisti sa stretli s Trnavou: O víťazovi rozhodli až samostatné nájazdy

Na Sviatok všetkých svätých mala naša druhá najvyššia hokejová súťaž na programe svoje 15. kolo. Naši hokejisti vycestovali za svojimi súpermi do Trnavy.

Ilustračný obrázok k článku Novoveskí hokejisti sa stretli s Trnavou: O víťazovi rozhodli až samostatné nájazdy
Zdroj: TASR

Spišskonovoveskí hokejisti vycestovali v stredu za svojimi súpermi do Trnavy, aby si zmerali sily v 15. kole 1.hokejovej ligy. Aj keď po prvých dvoch tretinách to vyzeralo pre nás bezproblémovo a do tretej tretiny sme vstupovali za stavu 2:4, súperi v poslednej tretine zabojovali a skóre vyrovnali.

Za stavu 4:4 nasledovalo predĺženie, v ktorom sa však ešte nerozhodlo. O víťazovi nakoniec rozhodli až samostatné nájazdy, kde sme mali navrch a mohli sme sa nakoniec tešiť z víťazstva. Najbližší zápas čaká na našich hokejistov už tento piatok 3. novembra, kedy sa na domácom ľade postavia prvému Prešovu.

Góly: 8. Schmidt (Mrava), 17. Szalay (Schmidt, Mrava), 51. Kamenický (Mišura), 57. Schmidt (Poláček, Szalay) – 4. Nagy (Bednarčík, Šterbák), 20. Lištiak (Uhrík, Gurčík), 22. Uhrík (Zwick, Štrauch), 36. Bdžoch (Nagy, Mikula), rozh. náj. Findura.

HK Gladiators Trnava – HK Spišská Nová Ves 4:5 sn

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM