Rôzne

Novinka pre milovníkov Slovenského raja: Takéto výhody prinesie regionálna karta

Oblastná organizácia cestovného ruchu Slovenský raj & Spiš prichádza s novinkou. Tou je regionálna karta, ktorá prinesie návštevníkom Slovenského raja výhody.

Ilustračný obrázok k článku Novinka pre milovníkov Slovenského raja: Takéto výhody prinesie regionálna karta
Zdroj: TASR

Každý, kto sa ubytuje v niektorom z partnerských ubytovacích zariadení v regióne Slovenského raja aspoň na dve noci, získa od 1. januára 2018 zdarma regionálnu turistickú kartu Slovenský raj & Spiš.

Zľavy na turistické služby

„Vďaka nej môžu návštevníci čerpať početné zľavy na obľúbené turistické služby,“ informoval marketingový manažér Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Slovenský raj & Spiš Martin Pižem. Projekt regionálnej turistickej karty pre rok 2018 pilotne realizuje OOCR s finančným prispením Ministerstva dopravy a výstavby SR a krajskej organizácie cestovného ruchu Košice Región Turizmus.

Cieľom projektu je podľa Pižema motivovať turistov k ubytovaniu sa a stráveniu dovolenky práve v tomto regióne. „Regionálna karta a systém jej využívania je postavený na filozofii, ktorá úspešne funguje v popredných domácich i zahraničných destináciách,“ konštatoval.

Neprenosná

Regionálnu turistickú kartu Slovenský raj & Spiš návštevník získa priamo na recepcii partnerského ubytovacieho zariadenia pri prihlásení sa na ubytovanie. Jej výhody následne môže využívať po celý čas svojho pobytu v tomto zariadení. Karta je vystavená na meno a je neprenosná. Deti do šesť rokov čerpajú zľavy na kartu rodiča či sprevádzajúcej dospelej osoby, bez potreby vlastnej karty.

„Zoznam všetkých partnerských ubytovacích zariadení vydávajúcich turistickú kartu, ako aj zoznam zľavnených služieb, ktoré držiteľ karty môže čerpať, nájdu záujemcovia na internetovej stránke www.vraji.sk," upozornil Pižem s tým, že dohromady budú môcť hostia v 18 zariadeniach čerpať zľavy na 24 produktov, ako napríklad skipasy, vstupy do wellness centier, akvaparkov či do zoologickej záhrady i múzea.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM