Marie Melníková Rôzne

Nová šanca!!Lacné bývanie vo vlastnom dome..

Pre vás, ktorí plánujete osamostatniť sa, či bývať vo svojom novom súkromí ,je tu možnosť kúpy novučičkého domu, vzdialeného pár stovák metrov od centra Spišskej Novej Vsi. Poloha domu doslova láka budúcich majiteľov blízkou prírodou a tichom ,panujú

Toto všetko vám dokáže poskytnúť lokalita Červený Jarok v metropole Spiša. Tá ponúka ideálnu možnosť na nový život v rodinnom dome a to za cenu 4-izbového bytu. Bonusom vášho bývania je výhľad na Vysoké Tatry či Slovenský raj, ale aj pokoj, možnosti turistiky i cyklotrasy.

Bývanie je na vŕšku, takže nehrozí, že by vaše nové rodinné hniezdo zasiahli povodne.

Dom vám postavia do 15-tich mesiacov Stačí kúpiť si pozemok a do 15 mesiacov vám firma postaví rodinný domček, pričom sa už nemusíte vôbec o nič starať. O kompletnom priebehu stavby však ste samozrejme do detailov informovaný.

Lacný dom Lákadlom je aj výhodná cena. //„Cena rodinného domu s pozemkom je dnes 95 000 eur. Zodpovedá to približne cene štvorizbového bytu,“ // prezradil I. Murko z firmy FMM.

**Netreba zatepľovať a máte aj kde zaparkovať ** Domy vám postavia z tvárnice, ktorú netreba zatepľovať. Pri dome si môžete vybudovať prístrešok pre parkovanie dvoch áut.// Po súhlase stavebného úradu je možná výstavba garáže aj pre 3 autá.

V troch etapách postavia 124 domov Výstavba rodinných domov v lokalite Červený Jarok je rozdelená do troch etáp. //„Prvou časťou je radová výstavba dvoj a troj domov, potom individuálna bytová výstavba (IBV), kde metráž pozemkov je dva až tri krát väčšia. Tretia etapa bude pod kopcom,“ ozrejmil Murko. Dnes stojí na Červenom Jarku päť domov. „V júni budú štyri rodinné domy obývateľné,“ //doplnil architekt Juraj Molčan. Obyvatelia Červeného Jarku budú mať včas elektriku, vodu, plyn, či verejné osvetlenie. Rozloha domu s pozemkom je od 350 do 400 metrov štvorcových.

Viac informácií o výhodnom bývaní na Červenom Jarku nájdete na stránke http://dom.cervenyjarok.sk/…pit_dom.html

Spišská24/Jozef Kožár

Nová šanca!!Lacné  bývanie vo vlastnom dome..
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM