JAB Rôzne

Niečo pre najmenších: Svoj sviatok si užijú v Spišskej aj na sídlisku Západ

Sviatok všetkých detí sa blíži a tí najmenší ho môžu osláviť v Spišskej aj pred Centrom voľného času Adam na sídlisku Západ. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Niečo pre najmenších: Svoj sviatok si užijú v Spišskej aj na sídlisku Západ
Zdroj: Dnes24.sk

Naši najmenší oslávia čoskoro svoj sviatok a pri tejto príležitostí sú pripravené aj v našom meste viaceré podujatia venované práve deťom. Jedným z nich je aj takzvaná Juniliáda.

Presne na 1. júna Centrum voľného času Adam v Spišskej Novej Vsi pripravilo pre deti zábavné popoludnie. Ako povedala pre náš portál Klaudia Bigošová, oslavy Dňa detí začnú od 15:30 hod v areáli CVČ.

Na deti podľa je slov čakajú zabávači z Fidorkova a so svojim programom vystúpia aj deti z materskej a základnej školy zo sídliska Západ, ako aj deti, ktoré navštevujú centrum voľného času. Okrem toho sú pripravené zábavné a športové aktivity pre deti a rodičov.

Sviatočné popoludnie spríjemní aj predajná výstava výrobkov detí zo ZŠ Hutnícka a nebudú chýbať ani stánky s občerstvením. „V rámci popoludnia bude v telocvični základnej školy prebiehať aj turnaj v minifutbale zmiešaných družstiev. V prípade dažďa sa Juniliáda prekladá na štvrtok 8. júna od 15: 30 hod,“ doplnila Bigošová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: archívne

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM