JAB Rôzne

Nevšedné mená detí narodených v Spišskej: Esteban, Trinidat a tým to nekončí!

Viacero detí, ktoré prišli na svet v spišskonovoveskej nemocnici, dostalo od svojich rodičov naozaj na naše pomery netradičné mená. Veď sledujte...

Ilustračný obrázok k článku Nevšedné mená detí narodených v Spišskej: Esteban, Trinidat a tým to nekončí!
Zdroj: TASR

Na našom portáli sme vás už informovali o prvej Novovešťanke roku 2017. Tou sa stala malá Emka, ktorá sa vypýtala na svet na Nový rok v doobedňajších hodinách. V takpovediac bábätkovskej téme sme potom ešte pokračovali aj ďalej.

Prezradili sme vám totiž hitparádu krstných mien detičiek, ktoré prišli v roku 2016 na svet na pôrodnícko-gynekologickom oddelení nemocnice v Spišskej Novej Vsi. Len pre zaujímavosť, v minulom roku tam hrali prim chlapci. Na spomínanom oddelení sa z celkového počtu 1206 novorodencov narodilo 643 chlapcov a 563 dievčat.

Teraz sa však spolu s nami ale už pozrite, aké nevšedné krstné mená dávali rodičia bábätkám, ktoré sa narodili počas minulého roku na novorodeneckom oddelení v našom meste. Zaznamenali tam totiž viacero na naše pomery netradičných mien.

Ako náš spravodajský portál informovala vrchná sestra gynekologicko –pôrodníckeho oddelenia Katarína Kurtová, z dievčenských krstných mien ide o mená ako Evelin, Šanaja, Lusiana, Kim, Dália, Fatima, Tesa, Amy, Trinidat, Jesica či Ariana. Z chlapčenských to boli Ben, Onur, Natan, Leon, Yanick, Selin, Emir či Esteban.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM