JAB Kultúra

Neviete kam sa vybrať cez víkend v Spišskej? 8 tipov, ktoré môžu dostať aj vás

Môžeme sa tešiť, ďalší víkend už začal. Kam sa počas neho vybrať za oddychom v Spišskej? Prinášame vám 8 tipov na zaujímavé podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Neviete kam sa vybrať cez víkend v Spišskej? 8 tipov, ktoré môžu dostať aj vás
Zdroj: Dnes24.sk

Coco

20. januára 2018 o 15:00, kino Mier

Aj napriek zvláštnemu zákazu hudby vo svojej rodine sa malý Miguel túži stať uznávaným hudobníkom, akým bol jeho idol, tragicky zosnulý gitarista Ernesto de la Cruz. V snahe dokázať svoj talent sa Miguel za nevysvetliteľných okolností ocitá na mieste, ktoré ešte žiadny živý človek nenavštívil – v krásnom a pestrofarebnom svete zosnulých.

Čertoviny

20. januára 2018 o 17:00, kino Mier

Hlavnými hrdinami rozprávky Čertoviny sú dvaja nešikovní čerti Popelák a Uhelák, ktorí sú vládcom pekiel poslaní za trest do sveta, aby do mesiaca priviedli každý jednu hriešnu dušu. Úlohu sa im však od začiatku nedarí splniť, a namiesto toho, aby ľudí zvádzali k hriechom, im neúmyselne pomáhajú.

Howie a Rookie

21. januára 2018 o 19:00, divadlo Kontra

Temné zákutia Dublinu. Nasvrabený matrac. Dve mŕtve bojové exotické ryby. Humor a horor. Pomsta a obeta. Hit z Edinburghu, Londýna a New Yorku! Hra získala všetky prestížne divadelné ocenenia. Mark O'Rowe je považovaný za najoriginálnejšieho írskeho autora od čias Becketta.

Zúfalé ženy robia zúfalé veci

20. a 21. januára 2018 o 19:00, kino Mier

To bol teda pôrod!“ – je presná definícia nielen vstupu hrdinky Oľgy (Klára Issová) na svet vzácnou „čelnou“ polohou, ale táto veta vystihuje i jej túžbu nájsť tu pravú lásku. Nie je to však tak jednoduché, možno preto, že ani Oľga nie je jednoduchá. Má so svojim milostným životom veľké plány a tiež veľmi bujnú fantáziu. Českú romantickú komédiu si môžete pozrieť počas víkendu v kine Mier.

Malý čajový kurz

21. januára 2018 o 13:00, čajovňa Alchýmka

V nedeľu popoludní si prídu na svoje milovníci čaju. Dopriať si môžete jedinečný zážitok vôní a chutí v priebehu 4 hodín spoznáte, porovnáte a ochutnáte okolo 15 druhov rôznych čajov. Kurz končí prípravou čaju tradičným čínskym obradom Gong Fu Cha.

Ander z Košíc

21. januára 2018 o 16:00, Dom Kultúry Mier

Špeciálny program Andera z Košíc a jeho galakoncert si môžete vychutnať na konci víkendu. Sto minút zábavy, zážitky zo života, veselé príbehy Erži a Piťa. Program obohatí aj hudobná skupina New Barbados z Košíc.

Tri prasiatka a vlk

21. januára 2018 o 16:00, Spišské divadlo

Nedeľné popoludnie bude opäť patriť tým najmenším. Rozprávka o troch prasiatkach je nielen pre deti, ale aj pre ich rodičov. Ľudovú rozprávku trochu inak, plnú napätia, dobrodružstiev a pesničiek si budete môcť pozrieť v Spišskom divadle.

Verejné korčuľovanie

21. januára 2018 od 17:30, Zimný štadión

Pred pracovným týždňom môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v nedeľu od 17:30.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM