Barbara Dallosová Krimi

Nevídaný a dych vyrážajúci úkaz: Po meste sa preháňal diviak, zranil dve dievčatá!

Veľké prekvapenie zažili obyvatelia mesta, ktorí z ničoho nič narazili na diviaka. Ten sa preháňal na viacerých miestach, dokonca zranil dve mladé ženy!

Ilustračný obrázok k článku Nevídaný a dych vyrážajúci úkaz: Po meste sa preháňal diviak, zranil dve dievčatá!

K dych vyrážajúcej udalosti došlo v neďalekom Poprade. Tam už polícia zaznamenala viacero kurióznych prípadov zvierat preháňajúcich sa ulicami mesta. Najnovším prípadom je diviak, ktorého spozorovalo viacero miestnych obyvateľov. Podľa informácií hovorkyne polície Jany Migaľovej, bolo na linku 158 v sobotu v čase okolo 18:40 hodine prijatých viacero oznámení o tom, že v meste bol spozorovaný diviak.

„Videný bol v mestskej časti Poprad Veľká a následne pred MsÚ Poprad, kde aj zranil šestnásťročné dievča z Lokce a dvadsaťdvaročnú ženu z Popradu,“ uviedla policajná hovorkyňa s tým, mladšia zo žien bola ošetrená RZP na mieste a staršia bola ošetrená v nemocnici.

„Utrpela ľahké zranenie na ľavom lýtku a po páde mala poranené lakte. Zranenie si nevyžiadalo práceneschopnosť,“ uviedla Migaľová a dodala, že hliadky Okresného riaditeľstva Policajného zboru Poprad v súčinnosti s MsP Poprad vykonávali previerky po diviakovi, ktorého naposledy videli ísť smerom od veľkého kruhového objazdu k OC Max.

O tejto skutočnosti bolo, podľa policajnej hovorkyne, upovedomené aj poľovnícke združenie, pre prípad možného odstrelu diviaka. „Pohyb diviaka v meste Poprad už viac zaznamenaný nebol. Prípad evidujeme na Obvodnom oddelení Policajného zboru Poprad,“ uzavrela Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM