JAB Rôzne

Netradičný turnaj na novoveskom kúpalisku: Hrali ste už niekedy futbal v bubline?

Na kúpalisku ste okrem bežných návštevníkov mohli zazrieť i ľudí hrajúcich futbal. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nemali na sebe veľké gule.

Ilustračný obrázok k článku Netradičný turnaj na novoveskom kúpalisku: Hrali ste už niekedy futbal v bubline?
Zdroj: Dnes24.sk

Rôzne turnaje taktiež patria k aktivitám, ktoré nesmú chýbať počas letného obdobia. Jeden vskutku zaujímavý sa konal aj túto nedeľu na kúpalisku v Spišskej Novej Vsi. Bubble futbal, alebo futbal v bubline, je určený pre všetkých, ktorí ma radi šport, adrenalín a neboja sa chvíľkami cítiť ako futbalová lopta.

Ako nám prezradila jedna z organizátoriek tohto nezvyčajného turnaja, v Spišskej mal bubble futbal premiéru a mohli sa doň zapojiť troj až päťčlenné družstvá. Pravidlá sú podľa jej slov podobné ako pri klasickom futbale a základom je dať súperovi gól.

„Vzhľadom na to, že má hráč na sebe desať kilovú guľu a nevidí si na nohy – čiže trafiť sa do lopty je dosť náročné – ide skôr o zábavu ako o nejaký vážny turnaj. Okrem toho hrať takýto futbal bez prestávky sa dá maximálne 15 minút. Málokto vydrží viac,“ priblížila organizátorka.

Bubble futbal našiel svojich priaznivcov tak aj v našom meste. Ako to vyzeralo na turnaji v bubble futbale si môžete pozrieť v našich galériách.

Futbal v bublinách zlákal aj návštevníkov kúpaliska
1
Galéria
Na kúpalisku v Spišskej mal premiéru netradičný turnaj...
22
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM