Rôzne

Nenechajte si to ujsť: 5 najzaujímavejších správ celého týždňa

Obhliadnite sa spolu s nami za končiacim sa týždňom. Pozrite si prehľad 5-tich najzaujímavejších správ, ktoré sme na našom portáli počas neho priniesli.

Ilustračný obrázok k článku Nenechajte si to ujsť: 5 najzaujímavejších správ celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Mikulášska nádielka

Najmenších isto poteší príchod Mikuláša. Ten do Spišskej zavíta tento rok dvakrát. Najskôr príde pred centrum voľného času Adam, kde rozsvieti vianočný stromček. Deti sa môžu na Mikuláša tešiť aj v centre mesta.

Nová riaditeľka

Gymnáziu na Javorovej od septembra šéfuje nová riaditeľka. O jej plánoch do budúcna a nie len o nich nám prezradila viac v rozhovore.

Úspešný starosta

Starosta Spišského Hrhova získal prvé miesto v známej súťaži. Môže sa tak radovať z titulu Starosta Slovenska 2016. Ako prezradil pre náš portál, zažil veľké prekvapenie.

Burza detského oblečenia

Pred nastávajúcou zimou je dobré postarať sa aj o šatník svojich ratolestí. V Spišskej sa už o pár dní uskutoční akcia určená práve pre mamičky. Na blšáčiku si budú môcť kúpiť, alebo vymeniť detské oblečenie či obuv.

Novinka v nemocnici

Poriadna novinka. Nemocnica v Levoči zaviedla na chirurgickom oddelení unikátnu metódu v rámci regiónu Spiša. O čo presne ide sa dozviete v článku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM