JAB Rôzne

Nenechajte si ich ujsť: 5 tém, ktoré cez týždeň vzbudili najväčšiu pozornosť

Aj počas tohto týždňa sme vám priniesli nemálo informácií zo Spišskej a okolia. Teraz si však pozrite päticu tém, ktoré našich čitateľov zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Nenechajte si ich ujsť: 5 tém, ktoré cez týždeň vzbudili najväčšiu pozornosť
Zdroj: Dnes24.sk

Dopyt po kvalitných zamestnancoch

Spoločnosť Embraco Slovakia je najväčším zamestnávateľom na Spiši. Aj v tejto firme pretrváva dopyt po kvalitných zamestnancoch. Pozrite si, čo prezradil manažér oddelenia ľudských zdrojov tejto spoločnosti.

Najobľúbenejšie plemená psov

Verný priateľ, spoločník či strážca. Aj to pre mnohých Novovešťanov znamenajú psy. Aj v našom meste chová psy nemalé množstvo ľudí. My sme sa pozreli na to, ktoré plemená sú u obyvateľov mesta najobľúbenejšie. Tu je top desiatka.

Chrípka v Spišskej

Chrípka neobišla ani Spišskú Novú Ves a to ani čo sa týka škôl v našom meste. Pre zvýšenú chorobnosť žiakov boli dokonca na dvoch gymnáziách v Spišskej vyhlásené takzvané chrípkové prázdniny.

Šikovná učiteľka

Mladá učiteľka Viktória Galisová pochádza z neďalekých Hrabušíc a ako hobby jej učarovali ručné práce. Práve preto začala vyrábať kytice, ktoré nikdy nezvädnú, ale dokážu svojim zjavom očariť i potešiť. Viac o jej koníčku aj ukážky z jej prác nájdete v článku.

Netradičná galéria

Novinové stánky sú súčasťou takmer každého mesta. Nie všetky sú ale funkčné a niektoré len stoja a chátrajú. Chalani zo Spišskej však prišli s parádnym nápadom.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM