JAB Rôzne

Nemocnica má za sebou investíciu za niekoľko tisíc eur: Prvé zábery zrenovovaných priestorov!

Nemocnica v našom okrese opäť zveľaďovala svoje priestory. Tentokrát dostala nový šat očná ambulancia. Takto to vyzerá po novom.

Ilustračný obrázok k článku Nemocnica má za sebou investíciu za niekoľko tisíc eur: Prvé zábery zrenovovaných priestorov!
Zdroj: Dnes24.sk

Nemocnica v Krompachoch ukončila vo štvrtok renováciu očnej ambulancie a čakárne. Priestory boli vymaľované, vymenená bola aj podlahová krytina a vchodové dvere. Investícia vyšla nemocnicu na viac ako 3 500 eur.

„Očná ambulancia fungovala v priestoroch 20 rokov, čo bolo vidieť. Vymaľovanie stien a výmena podlahových krytín zmenili priestory na nepoznanie. Nielen pacienti, ale aj zamestnanci ambulancie sú vďační za obnovu priestorov,“ uviedol konateľ nemocnice Miroslav Kraus.

Rekonštrukcia sa začala v polovici februára. Očná ambulancia je umiestnená v pavilóne G na prízemí vľavo. „Poskytujeme tu základné oftalmologické vyšetrenie, diagnostiku a liečbu pacientom všetkých vekových skupín, a tiež konziliárne služby pre všetky oddelenia nemocnice a špecializované ambulancie,“ uzavrel Kraus.

Môže vás zaujímať:

V obrazoch: Priestory nemocnice prešli obnovou
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM