Krimi

Nehoda medzi Spišskou Novou Vsou a Spišským Štvrtkom: Na mieste zasahovali aj leteckí záchranári

Vážna dopravná nehoda na ceste medzi Spišskou Novou Vsou a Spišským Štvrtkom. Mladého vodiča (24) prevážali letecky. Medzi zranenými boli aj štyri deti.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda medzi Spišskou Novou Vsou a Spišským Štvrtkom: Na mieste zasahovali aj leteckí záchranári
Zdroj: Dnes24.sk

K zrážke došlo na ceste medzi Spišským Štvrtkom a Spišskou Novou Vsou. Pomoc leteckých záchranárov z Popradu bola privolaná k najťažšie ranenému 24-ročnému mužovi, ktorý bol v bezvedomí a mal viaceré vážne zranenia.„Posádka vrtuľníka muža na mieste ošetrila a pripravila na letecký transport. Napojeného na umelú pľúcnu ventiláciu ho preložili na palubu vrtuľníka a previezli do nemocnice v Poprade,“ informovala hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Turočeková.

Ostatní účastníci dopravnej nehody ostali v starostlivosti pozemných záchranárov. Nehoda sa stala okolo 12. hodiny, pričom cesta 2/536 bola asi dve hodiny uzavretá. Podľa operačného dôstojníka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove sa na mieste zranilo celkom osem ľudí, z toho štyri deti, pričom išlo o ľahké i ťažké zranenia.„Na mieste zasahovalo desať príslušníkov hasičského zboru z Levoče a zo Spišskej Novej Vsi na troch vozidlách,“ uzavrel operačný dôstojník. Bližšie informácie k prípadu zatiaľ nie sú známe.

Zdroj: TASR/Dnes 24

Dopravná nehoda medzi Spišskou a Spišským Štvrtkom si vyžiadala 8 zranených
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM