JAB Krimi

Nehoda iba pár km od Spišskej: Golf nabúral do autobusu a niekoľkokrát sa prevrátil na strechu!

Muž (54) na aute značky VW Golf podľa doterajších zistení polície dostal šmyk a nabúral do autobusu. Následne zišiel s autom mimo cestu, kde sa s vozidlom niekoľkokrát prevrátil na strechu.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda iba pár km od Spišskej: Golf nabúral do autobusu a niekoľkokrát sa prevrátil na strechu!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako nás informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Mesárová, k dopravnej nehode došlo v pondelok o 14.30 hodine medzi obcami Jamník a Domaňovce v okrese Spišská Nová Ves.

„Podľa doterajších zistení vodič (54) z okresu Levoča viedol vozidlo značky VW Golf v smere z obce Jamník smerom k obci Domaňovce, pričom v mierne pravotočivej zákrute sa snažil predísť autobus. Pri predchádzaní autobusu cez plnú čiaru v mierne pravotočivej zákrute dostal vodič golfu šmyk, nezvládol riadenie, v dôsledku čoho nabúral pravou prednou časťou svojho vozidla do ľavej prednej časti autobusu," povedala Mésarová s tým, že vodič následne zišiel s vozidlom mimo cestu, kde sa s vozidlom niekoľkokrát prevrátil na strechu.

Polícia ďalej uviedla, že následne boli obaja účastníci nehody podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom. „Pri dopravnej nehode utrpel vodič VW Golfu zranenia, ktoré mu boli jednorazovo ošetrené. Vodičovi VW Golf bol zadržaný vodičský preukaz,“ doplnila policajná hovorkyňa. Škoda na vozidlách bola vyčíslená na 1 200 eur.

Môže vás zaujímať:

Foto: regionálny štáb TV JOJ

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM