Kultúra

Necháte sa zlákať? Takéto akcie sú v Spišskej pripravené v prvý týždeň roku 2018

Odštartoval prvý týždeň nového roku. Vybrali sme pre vás tipy na podujatia, ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Necháte sa zlákať? Takéto akcie sú v Spišskej pripravené v prvý týždeň roku 2018
Zdroj: Dnes24.sk

Ferdinand

3. januára 2018 o 10:00, Kino Mier

Prázdniny ešte neskončili, a tak je pre tých najmenších v Kine Mier pripravená pekná rozprávka. Nina a Ferdinand sú najväčší kamaráti pod španielskym slnkom. To by nebolo až také zvláštne, keby Nina nebola malé dievčatko a Ferdinand veľký býk. Narodil sa síce ako malé, roztomilé teliatko, ale časom podrástol o poriadny kus nielen do výšky, ale aj do dĺžky a šírky.

Piate výročie otvorenia čajovne

3. januára 2018, od 17:00, Čajovňa Alchýmka

Čajovňa oslavuje výročie a pri tejto príležitosti je pripravený aj špeciálny program, ktorý sa začína o 17:00 v priestoroch čajovne. Pripravený je špeciálny 10. Improdiv, ktorý bez prípravy predvedú Ján Pramuk, Dávid Lorko a Lukáš Frankovič, ako aj ukážka čajového obradu. Tešiť sa môžete aj na koncert Adriána Ondova, víťaza Košického zlatého pokladu.

Verejné korčuľovanie

3., 4., a 5. januára 2018 od 17:30, Zimný štadión

Počas vianočných prázdnin môžete stráviť dve hodinky aj na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi a aktívne si oddýchnuť pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v stredu, vo štvrtok aj v piatok od 17:30.

Coco

4. a 5. januára 2018 o 10:00, Kino Mier

Aj napriek zvláštnemu zákazu hudby vo svojej rodine sa malý Miguel túži stať uznávaným hudobníkom, akým bol jeho idol, tragicky zosnulý gitarista Ernesto de la Cruz. V snahe dokázať svoj talent sa Miguel za nevysvetliteľných okolností ocitá na mieste, ktoré ešte žiadny živý človek nenavštívil – v krásnom a pestrofarebnom svete zosnulých. Pre miestnych obyvateľov je jeho návšteva rovnako šokujúca. S pomocou miestneho podvodníčka Hectora sa Miguel vydáva na neobyčajnú cestu za tajomstvami svojej rodiny…

Nenávidím

5. januára 2018 o 19:00, Divadlo Kontra

Komédia, ktorá získala na Kremnických gagoch Cenu Stana Radiča “Objav roka.” A ohromný ohlas po celom Slovensku! Uletená zábavná jazda o našej nie veľmi zábavnej každodennosti. Budete sa smiať, až budete plakať.

Zimná jazda

6. januára 2018, od 10:00, parkovisko pri Športovej hale

Prvú januárovú sobotu si môžete vyskúšať svoje schopnosti v jazde zručnosti na ďalšom ročníku Zimnej jazdy, ktorá sa uskutoční na parkovisku pri športovej hale v Spišskej Novej Vsi.

Snow Bike Race

6. januára 2018 o 11:00, Košiarny briežok

Na sviatok Troch kráľov sa bude v Slovenskom raji športovať. Práve tam sa chystá prvý ročník snežných Bike pretekov. Preteky sú určené pre všetkých nad 18 rokov, ktorým je už bez ich dvojkolesového tátoša dlho a chcú si vyskúšať aj iný terén. Pretekári budú rozdelení na dve kategórie – muži a ženy a pripravený bude pre nich 5-kilometrový okruh po snehu, ľade, blate či vode.

Žena v čiernom

6. januára 2018 o 17:00 a 19:00, Divadlo Kontra

Brilantný viktoriánsky thriller s atmosférou, ktorá zhustne tak, až sa bude dať krájať. Mrazivý príbeh mladého londýnskeho advokáta Arthura Kippsa, ktorý prichádza do odľahlého sídla na úhorných močariskách… Tajomný a znepokojivý dej vás priklincuje k sedadlám. Budete sa báť vlastnej predstavivosti!

HK SNV – Považská Bystrica

7. januára 2018 o 17:00, Zimný štadión

Na konci prvého novoročného týždňa si prídu na svoje aj priaznivci hokeja. Naši hokejisti odohrajú na domácom ľade ďalšie kolo prvej hokejovej ligy, v ktorom si zmerajú sily so súpermi z Považskej Bystrice.

Molly a jej hra

7. januára 2018 o 19:00, Kino Mier

Molly Bloomovú kedysi poznalo zopár ľudí ako talentovanú mladú lyžiarku. Športovú kariéru však vymenila za niečo omnoho lukratívnejšie – hazardné hry. Niekoľko rokov prevádzkovala sieť tajných herní, v ktorých utrácali státisíce dolárov slávni športovci, finanční magnáti či hollywoodska smotánka. Postupne sa jej klientela rozšírila aj o členov ruskej mafie a o Molly a jej aktivity sa začala zaujímať tajná služba.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM