Hokej

Našich chlapcov čakali dva zápasy za dva dni: Hokejisti Spišskej na ľade predviedli víťazné ťaženie

Po nepriaznivej sérii prehier sa omladený hokejový tím zo Spišskej zdá sa, že zohral a cez víkend to aj ukázal. V piatok Spišiaci nastúpili proti minuloročnému víťazovi z Detvy. V sobotu si zase zmerali sily s Topoľčanmi.

Ilustračný obrázok k článku Našich chlapcov čakali dva zápasy za dva dni: Hokejisti Spišskej na ľade predviedli víťazné ťaženie
Zdroj: Dnes24.sk

Po napínavom zápase s Novými Zámkami, keď o víťazovi rozhodli až samostatné nájazdy, bohužiaľ v prospech súpera, v posledných dvoch kolách prvej hokejovej ligy mali dôvod na úsmev zase Spišiaci.

V piatok sme na domácom ľade privítali minuloročných víťazov z Detvy. Za podpory fanúšikov po tretinách (1:1, 3:0, 0:1) sme sa mohli tešiť z víťazstva. V sobotu zverenci Mariána Horvátha vycestovali na zápas do Topoľčian, kde vo svojom víťaznom ťažení pokračovali.

Po dvoch úspešných zápasoch nás čakajú v ďalšom kole súperi z Michaloviec. Hrať sa bude 11. novembra na zimnom štadióne Spišskej Novej Vsi.

Góly: 6. Giľák, 28. Hamráček, 36. Ištocy, 40. Lesňák – 17. Parkhause, 56. Buda

HK Spišská Nová Ves – HC 07 Detva 4:2

Góly : 5. Bdžoch (Púchovský, Ištocy), 13. Šterbák (Púchovský, Ištocy), 30. Hamráček, 53. Hamráček (Lesňák), 56. Ištocy (Findura, Smotrila)

HC Topoľčany 3:5 HK Spišská Nová Ves 3:5

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM