JAB Hokej

Naši hokejisti doma predviedli parádny gólostroj: Pozrite, ako sme rozdrvili súpera

Našim hokejistom sa výrazne viac darí doma. Je to možno aj tým, že na novoveskom zimnom štadióne cítia podporu fanúšikov. V zápase s Topoľčanmi nič nenechali na náhodu.

Ilustračný obrázok k článku Naši hokejisti doma predviedli parádny gólostroj: Pozrite, ako sme rozdrvili súpera
Foto: Rastislav Búgel

Stredajší duel na Liptove dospel až do samostatných nájazdov, v ktorých boli úspešnejší Liptáci. V piatok nám však naši chlapci ukázali, čo dokážu na domácej pôde.

Skoro päťsto divákov sledovalo na štadióne v Spišskej Novej Vsi gólovú prestrelku, v ktorej sme hladko zvíťazili. O víťazovi bolo rozhodnuté už viac-menej po prvej tretine, v ktorej sme dali súperovi z Topoľčian päť gólov. Zverenci trénera Petra Křemena nesklamali a nakoniec vyhrali s päťgólovým náskokom.

HK Spišská Nová Ves – HC Topoľčany 9:4 (5:0, 1:1, 3:3)

Góly a asistencie: 4. Klinga, 13. Vartovník (Koky, Horváth), 13. Smotrila, 18. Findura (Smotrila, Vaic), 20. Vartovník (Leskovjanský, Koky), 22. Findura (Smotrila), 47. Leskovjanský (Gurčík, Koky), 50. Smotrila (Vaic, Hrubý), 53. Findura (Vaic, Smotrila) – 40. Bystričan (Guričan, Káčer), 41. Káčer (Guričan, Bystričan), 42. Guričan (Dobrý), 57. Káčer (Fusek, Guričan)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM