JAB Iné športy

Naše volejbalistky dobyli čelo tabuľky: Aha, čo povedal o našich dievčatách tréner súpera!

Hráčky spod Tatier cestovali do Senice, ako favorit a svoju úlohu aj splnili. Napriek chýbajúcej hráčke to Seničankám natreli. V extralige žien sú tak momentálne na prvom mieste.

Ilustračný obrázok k článku Naše volejbalistky dobyli čelo tabuľky: Aha, čo povedal o našich dievčatách tréner súpera!
Zdroj: Dnes24.sk

Extraligové volejbalistky opäť hrali zápas iba s desiatimi hráčkami. Ako nám prezradil tajomník volejbalového klubu Igor Murko síce chýbala Magerova, ale tréner Spišák „naordinoval“ svojim zverenkyniam jasnú taktiku. Dostať Seničanky pod tlak dobrým podaním a následným tvrdým útokom získavať body, čo sa hráčkam aj podarilo.

„Spišiačky hrali celý čas vo vedení o viac bodov a takto to doviedli do úspešného konca bez straty setu,“ doplnil Murko. Ako ďalej pokračoval volejbalistky sa touto výhrou dostali na čelo ligovej tabuľky, ale druhá Slávia UK Bratislava má zápas k dobru a čaká ju vo štvrtok dohrávka tohto kola s BVK Bratislava. „Takže skutočné poradie v tabuľke bude jasné až po štvrtku,“ dodal.

„Spišská Nová Ves je silný súper a patrí k najlepším v lige. V zápase boli veľkým favoritom, ale pristúpili k nemu vážne, čo si vážim. Súper perfektne servoval a tak sme nemali šancu útočiť stredom, tak ako v poslednom zápase v Prešove. Spišiačky bola suverénnejšie. Je to skúsenejší tím a zaslúžene vyhrali," povedal po zápase Vladimír Sirvoň, tréner Senice.

SVK DDK-LED Senica – VK Spišská Nová Ves 0:3 (-16, –19, –16)

Foto: Radovan Žigraj

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM