JAB Rôzne

Nápad za 100 bodov: Párik zo Spiša nafotil svadobné fotky, aké nemá nikto!

Svadobné fotky sú pamiatkou na celý život. Preto niet divu, že viacerí zaľúbenci chcú byť originálni. Páriku zo Spiša sa podarilo nafotiť svadobné zábery, aké nemá zatiaľ nikto iný.

Ilustračný obrázok k článku Nápad za 100 bodov: Párik zo Spiša nafotil svadobné fotky, aké nemá nikto!
Zdroj: Matúš Pramuka

Nedávno sme vám predstavili najkrajšie miesta v Spišskej a okolí kde môžete vysloviť partnerovi svoje áno. O tom kde všade sú schopní zájsť zaľúbenci, aby ich fotky boli výnimočné, sme sa už tiež presvedčili. Originálnymi zábermi sa môže pochváliť aj ďalší párik zo Spiša. Kvôli nim si nevesta dokonca neváhala obuť turistické topánky.

Prekvapenie pod šatami

Teraz už manželia Alena a Miloš si užili originálne fotenie. Ich zábery totiž vznikli v lokalite, v ktorej predtým svadobné fotky ešte nikdy neboli urobené. Takýmito momentkami sa tak môžu pochváliť ako prví novomanželia vôbec. „Fotili sme sa v Slovenskom raji, na Suchej Belej. Prírodu máme radi a preto sme chceli svadobné fotky vonku. Náš fotograf Matúš Pramuka nám navrhol toto miesto a ten nápad sa nám hneď zapáčil,“ povedala nevesta s tým, že fotenie trvalo takmer pol dňa.

Čítajte tiež: FOTO: Mladý pár na to v Spišskej išiel naozaj netradične. Sobáš, aký mesto ešte nezažilo

Ako opísala, fotenie v tomto teréne bolo náročné a do svadobných šiat sa obliekala až na samotnom mieste, keďže museli liezť po rebríkoch. „Mala som so sebou aj lodičky, no na niektorých miestach by som to neustála. A tak na niektorých fotkách mám pod svadobnými šatami turistické topánky,“ prezradila.

Originál

Okrem náročného terénu ich pred fotením čakala poriadna turistika. Zaujímalo nás, či manželia Slovenský raj poznali aj predtým. „Nie sme nejakí super turisti, no Suchú Belu sme mali prejdenú, trošku sme mali obavy z terénu, ale dohodli sme sa, že pôjdeme len po hranicu, ktorú zvládneme a ak sa to nebude dať zvládnuť, tak sa otočíme a pôjdeme inde,“ doplnila Alenka. Okrem mokrých a špinavých šiat či topánok plných vody si odnášali nakoniec z miesta aj neskutočné zážitky. A to nielen oni, ale aj fotograf, ktorý to celé vymyslel, keďže ten sa pri fotení šmykol a skončil po kolená vo vode.

A čo hovorí Alenka na to, že je prvá nevesta vôbec, ktorá má svadobné fotky zo Suchej Belej? „Tak je to zaujímavé, ale nejako to neriešim, nechcela som fotenie na miestach, ktoré sú už prepozerané. Toto mi prišlo ako niečo zaujímavé a nové. Slovenský raj je ideálny na takéto fotenie a máme ho rovno pod nosom."

Parádny nápad: Zaľúbenci na Spiši nafotili originálne svadobné zábery
8
Galéria
Zdroj: Matúš Pramuka
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM