JAB Rôzne

Nálada v špitáli stála za to: V nemocnici bolo veselo, dorazila vtipná návšteva! FOTO VNÚTRI

Myslíte si, že pacienti v nemocnici môžu zažívať len pochmúrne chvíle? Ste na omyle. Rovno v špitáli sa mohli o tom presvedčiť tí najmenší. Zažili totiž naozaj vtipnú návštevu :) Pozrite si FOTO v galérii.

Ilustračný obrázok k článku Nálada v špitáli stála za to: V nemocnici bolo veselo, dorazila vtipná návšteva! FOTO VNÚTRI
Zdroj: TASR

Medzi detských pacientov levočskej nemocnice zavítali totiž profesionálni zdravotní klauni, ktorí so sebou priniesli na oddelenie radosť, smiech a dobrú náladu. Červené nosy Clowndoctors žali úspech. Potešili tak 17 pacientov na detskom oddelení.

„Na detskom oddelení je momentálne 17 pacientov všetkých vekových kategórií od batoliat do 18 rokov, ktorým sa po príchode klaunov rozžiarili očká a celé oddelenie bolo zrazu plné dobrej nálady,“ uviedol primár detského oddelenia Martin Tkáč s tým, že je vďačný Občianskemu združeniu Červený Nos za takúto obetavú a nezaplatiteľnú prácu, ktorá prináša deťom psychickú pohodu, radosť a humor na oddelenie.

Takto sa snažil personál detského oddelenia a Clowndoctors svojim príchodom pomôcť malým pacientom aspoň na chvíľku zabudnúť na miesto, kde sa práve nachádzajú a spríjemniť im pobyt. „Bola to naozaj veľká radosť pozerať sa na tie nevinné tváričky s otvorenými ústočkami,“ povedala Magdaléna Lesňáková, vedúca sestra detského oddelenia.

Detské oddelenie poskytuje komplexnú liečebnú starostlivosť nemocnice II. typu o deti a dorast v spádovom území okresu Levoča, ako aj pre blízke spádové oblastí ako je napríklad Spišská Nová Ves, Krompachy a iné.

Hl. foto: ilustračné

V nemocnici zavládli úsmevy a vtipná nálada
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM