JAB Rôzne

Najsilnejší deň sezóny na kúpalisku: Ľudia v Spišskej stáli v rade aj o štvrtej popoludní

Vysoké teploty lákajú nemálo ľudí k vode. Včerajší deň bol dokonca na spišskonovoveskom kúpalisku zatiaľ najsilnejší v tejto sezóne.

Ilustračný obrázok k článku Najsilnejší deň sezóny na kúpalisku: Ľudia v Spišskej stáli v rade aj o štvrtej popoludní
20
Galéria

Teploty sa v týchto dňoch šplhajú k naozaj vysokým cifrám. Aj v Spišskej sa doslova potíme vo vlastnej šťave. Dopriať si preto príjemné osvieženie pri vode, to rozhodne nie je na zahodenie. Mnohí tak urobili aj včera. Novoveské kúpalisko sa v prvý augustový deň naplnilo naozaj značne, veď teploty cez deň na slnku atakovali štyridsiatku.

Na návštevnosť v prvý augustový deň sa nemohlo sťažovať ani vedenie kúpaliska. Ľudia stáli v rade pri pokladni aj o štvrtej popoludní. Ako povedal pre náš portál vedúci kúpaliska Jozef Samončík, čo sa týka návštevnosti, práve včerajšok bol u nich zatiaľ najsilnejší deň sezóny.

„Kúpalisko v Spišskej Novej Vsi počas utorka navštívilo 1 700 ľudí," ozrejmil.

Návštevníci hľadali v horúci letný deň útočisko pred teplom vo vode, alebo v chládku na lehátkach či tráve. Zisťovali sme, ako relaxujú na kúpalisku najradšej. „Samozrejme, vo vode, ale s mierou. Keďže sme tu s deťmi, tak sme chvíľu vo vode a chvíľu zase na tráve pod detským stanom v chládku, aby sme nedostali úpal," prezradila nám rodinka zo Spišských Tomášoviec.

Mladé Novovešťanky zase na kúpalisku chytali bronz. „Keďže v paneláku sa nemáme, kde opaľovať a na kúpalisko máme blízko, tak sme prišli trošku zrelaxovať po práci a opáliť sa ešte pred dovolenkou," prezradili nám.

Aktívny oddych zase uprednostňujú chalani z Gelnice. „Zaplávame si, zahráme futbal či plážový volejbal, nemáme radi len tak ležať a opekať sa na slnku,"prezradili.

Ako to vyzeralo v prvý augustový deň na spišskonovoveskom kúpalisku si môžete pozrieť v našej galérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

OBJEKTÍVOM: Vysoké horúčavy naplnili kúpalisko v Spišskej veru poriadne
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM