JAB Rôzne

Na ulici majú raritu: Keď chcete vidieť značku, musíte vystúpiť z auta

Jednosmerka na Vysokej ulici privádza vodičov do centra Levoče. Dopravné značky popri ceste sú otočené jedným smerom až na jednu. Tú robotníci tak trošku zabudli otočiť.

Ilustračný obrázok k článku Na ulici majú raritu: Keď chcete vidieť značku, musíte vystúpiť z auta
Zdroj: Dnes24.sk

Ako nám vyrozprával obyvateľ mesta Ivan, táto dopravná značka už nebola upevnená niekoľko mesiacov. Voľne sa pohybovala. ,,Vplyvom počasia, alebo možno vplyvom niektorých spoluobčanov bola dosť naklonená. Dokonca až tak, že keď išlo chladiarenské auto tak musel závozník vyskočiť a značku posunúť,“ prezradil Ivan. Podľa slov obyvateľa Levoče vo štvrtok tam konečne nabehli robotníci a s veľkou vervou sa pustili do práce. Ako to dopadlo si môžete pozrieť aj v našej galérií.

Vzhľadom na to, že značka informuje o spôsobe plateného parkovania v cente mesta turisti idúci do mesta sa nevedia zorientovať a nevedia čo táto značka ukazuje. Pán Ivan upozornil na túto chybu aj mestský úrad. Na reakciu sme boli zvedaví aj my. „Mesto Levoča za to zodpovedné nie je. Je to chyba dodávateľa stavby,“ vyjadril sa pracovník Mestského úradu v Levoči. Dodávateľ prisľúbil, že tento svoj omyl dá čo najskôr do poriadku.

Paradoxom je, že toto nie je prvý omyl vzhľadom na značenie ciest. Pred rokom Levočania museli vymieňať už osadenú smerovú tabuľu, na ktorej si poplietli vzdialenosti do Prešova a Popradu.

Rarita v Levoči: Keď chcete vidieť značku musíte vystúpiť  z auta
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM