JAB Krimi

Na Spiši mali návštevu, na akú budú dlho pamätať: Keď domáci zaspali, toto sa udialo v dome!

Naozaj zaujímavá návšteva. Mladá žena (21) podľa slov polície okradla svojich hostiteľov, z domu vzala napríklad aj ponožky!

Ilustračný obrázok k článku Na Spiši mali návštevu, na akú budú dlho pamätať: Keď domáci zaspali, toto sa udialo v dome!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Ako nás informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová gelnickí policajti z prečinu krádeže obvinili ženu (21) z Mníška nad Hnilcom, ktorá v polovici apríla tohto roku bola na návšteve spolu s kamarátkou (16) v dome v obci Mníšek nad Hnilcom.

„Keď domáci zaspali, prehľadali dom, odkiaľ obvinená žena odcudzila niekoľko ponožiek, voňavku a náramkové hodinky. Poškodeným majiteľom krádežou vecí vznikla škoda za takmer 18 eur,“ doplnila policajná hovorkyňa.

Podľa slov polície vzhľadom na to, že obvinená sa tohto konania dopustila aj napriek tomu, že bola v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch za obdobný skutok postihnutá sa tento krát trestnému stíhaniu nevyhla. „Za trestný čin krádeže jej hrozí trest odňatia slobody až na dva roky,“ uzavrela Mésarová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM