Rôzne

Na obyvateľov čakalo prekvapenie: Spišská sa zobudila do zasneženého rána, FOTO

Hoci je jar v plnom prúde, apríl nezostal nič dlžný svojej povesti. Na obyvateľov Spišskej Novej Vsi čakalo po zobudení biele prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Na obyvateľov čakalo prekvapenie: Spišská sa zobudila do zasneženého rána,  FOTO
14
Galéria

Po krásnom takmer letnom počasí, ktoré sme zažívali len nedávno, zavítalo aj do nášho mesta premenlivé aprílové počasie. Teplejšie dni vystriedal dážď aj vietor a hoci sa i citeľne ochladilo, slniečko sa ukázalo aj cez veľkonočné sviatky.

No ale, že Spišskú Novú Ves ešte navštívi aj Perinbaba, tomu mnohí neverili. Ale mýlili sa. Nemálo obyvateľov nášho mesta zažilo dnes ráno poriadne prekvapenie, v našom meste zočili bielu perinu.

V miernom šoku zostala aj vodička Mirka, ktorá, ako nám prezradila, sa snažila auto vyslobodiť z tejto poveľkonočnej nádielky 10 minút. „Nečakala som to vôbec a nie som ani nadšená z takéhoto počasia. Našťastie som ešte nestihla prezuť zimné gumy, čo sa mi teraz aj celkom hodí,“ dodala.

Podľa slov mamičky Martiny, sneh potešil a trošku aj zmiatol jej ratolesti, lebo sa chceli ísť sánkovať. „Musela som však povyťahovať zimné bundy a topánky, ktoré už boli odložené,“ prezradila. Našli sa však aj takí, ktorých, ako hovoria, nič neprekvapí, ani sneh v apríli. „Mám už dosť rokov a zažil som už všeličo. Minulý rok som o takomto čase varil guláš, teraz rozmýšľam, či nevytiahnem lyže a nepôjdem lyžovať ,“ zasmial sa pán Andrej.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

V OBRAZOCH: Spišskú Novú Ves pokryla jarná biela perina
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM