JAB Rôzne

Na gymnáziu v Spišskej sa nieslo vyučovanie v halloweenskom duchu: Výjavy ako z hororu

Hrôzostrašne vyzdobené triedy, tekvice či masky, z ktorých naskakovali zimomriavky. Na Javorke sa dnes nieslo vyučovanie v znamení Halloweenu.

Ilustračný obrázok k článku Na gymnáziu v Spišskej sa nieslo vyučovanie v halloweenskom duchu: Výjavy ako z hororu
32
Galéria

Na gymnáziu na Javorovej ulici si dnes žiaci užili vyučovanie v halloweenskom štýle. Aj keď tento sviatok je považovaný za americkú verziu našich Dušičiek a oslavuje sa úplne iným spôsobom, ako u nás na Slovensku, pre žiakov gymnázia sa podľa slov učiteľky Denisy Milčekovej stal veľmi obľúbeným a atraktívnym.

Bolo to mrazivé: Takýto výjav sa naskytol učiteľom v Spišskej, VIDEO
1
Galéria

„S myšlienkou amerických Dušičiek prišli sami študenti už minulý rok a my s kolegyňami sme sa rozhodli ich zrealizovať a zorganizovať na Javorke aj súťaž o najkrajšiu halloweensku výzdobu triedy, o najoriginálnejšiu masku a o najzaujímavejšie vyrezanú tekvicu,“ priblížila pani učiteľka.

Aj keď vyučovanie prebiehalo normálne, niektoré triedy pripomínali výjavy ako z hororu. „Niektorí študenti v maskách a strašidelne pomaľovaní farbami oživili naše tradičné vyučovanie a desili nás svojimi hroznými výzormi,“ doplnila pedagogička.

O tom, že si to poriadne užívali aj žiaci, nás presvedčili oni sami svojimi maskami či výzdobou triedy. „Pripravili sme si geniálny nálev z jedlého mozgu, ktorý sme si požičali od spolužiaka, máme tu pani kostiteľku za katedrou, pár hrobov a pár mŕtvol,“ opísali nám s nadšením svoju triedu v sekunde A.

Vyzdobením triedy či maskami sa nedala zahanbiť ani tercia A, kde sa zhodli, že Halloween je dobrý sviatok a na dnešnom vyučovaní bola zábava. Štvrtáci si sviatok poňali po svojom. „Vyzdobili sme si triedu a všetci sme sa obliekli do čierneho,“ povedali pre náš portál.

Atmosféru z Javorky si môžete pozrieť aj v našich galériách.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Halloween na známej škole v Spišskej? Tie výjavy treba vidieť! FOTO
32
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM