Krimi

Mužovi sa v Spišskej naskytol otrasný pohľad: Zaostril na vyhodené vrecia a vtedy zbadal niečo nechutné!

Tak na tento pohľad muž zo Spišskej Novej Vsi zrejme tak skoro nezabudne. Cestou na svoju záhradku našiel vyhodených osem igelitových vriec. Keď na ne zaostril zrak, čakal ho naozaj nepríjemný výjav. Prípadom sa už zaoberá mestská polícia.

Ilustračný obrázok k článku Mužovi sa v Spišskej naskytol otrasný pohľad: Zaostril na vyhodené vrecia a vtedy zbadal niečo nechutné!
Zdroj: regionálny štáb TV JOJ

Veľmi nepríjemný pohľad sa naskytol v Spišskej Novej Vsi mužovi, ktorý išiel večer na svoju záhradu. Pod cestou v záhradkárskej osade našiel osem vriec. Tie boli plné mŕtvych jahniat. Prípad rieši mestská polícia.

„Dňa 11.apríla sme prijali oznámenie od obyvateľa nášho mesta, že za Židovským cintorínom, pri potoku Wimbach sú pohodené igelitové vrecia, v ktorých sú uhynuté ovečky,“ ozrejmil náčelník mestskej polície v Spišskej Novej Vsi Michal Komara s tým, že bola vyhotovená príslušná dokumentácia a oboznámená regionálna veterinárna správa.

„Keďže včera kafiléria neprišla, rozhodol som tieto kadavery odniesť do boxu veterinárneho lekára. Prevoz bol zabezpečený našimi zamestnancami odchytovej stanice,“ doplnil náčelník.Podľa jeho slov uhynuté jahniatka boli vo veku 1 až 3 mesiace a nemali na sebe značenie.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM