JAB Krimi

Muž vo vlaku čelil šokujúcemu zážitku: Bitka päsťami a bodanie nožom do nohy!

Nezávideniahodné chvíle vo vlaku zažil pred polnocou muž (45) zo Spišských Tomášoviec. Podľa slov polície, keď osobný vlak prichádzal na železničnú zastávku Smižany, vošli k nemu do kupé štyria muži a... toto potom nasledovalo!

Ilustračný obrázok k článku Muž vo vlaku čelil šokujúcemu zážitku: Bitka päsťami a bodanie nožom do nohy!
Foto: Rastislav Búgel

Ako prezradil krajský policajný hovorca Alexander Szabó, rušné chvíle vo vlaku zažil v piatok okolo 23.00 hod muž (45) zo Spišských Tomášoviec. V čase, keď osobný vlak prichádzal na železničnú zastávku Smižany, vošli k nemu do kupé štyria muži.

„Poškodený sa domnieval, že ho idú okradnúť a tak jedného z nich chytil pod krk. Na to ho všetci štyria začali biť päsťami do tváre a hrudníka, jeden z nich mu striekol do tváre slzný plyn a ďalší ho viackrát bodol nožom do nohy. Útočníci následne z vlaku vystúpili na zástavke a ušli na motorovom vozidle,“ ozrejmil policajný hovorca.

Muž následne zalarmoval políciu. V priebehu niekoľkých minút policajti podľa vlastných slov útočníkov zadržali a po vykonaní procesných úkonov umiestnili v cele policajného zaistenia. „Poverený príslušník železničnej polície z prečinu výtržníctva obvinil štyroch tínedžerov z okresu Spišská Nová Ves vo veku 15,16,16 a 17 rokov,“ doplnil Szabó.

Muž utrpel zranenia s predpokladanou práceneschopnosťou v trvaní 7 dní. V prípade dokázania viny štvorici mladíkov hrozí, ako mladistvým polovica z trestnej sadzby až na tri roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM