JAB Krimi

Muž so zbraňou vtrhol do záložne v Spišskej: Predavačka nám opísala momenty hrôzy!

V ranných hodinách sa pokúšal neznámy páchateľ o prepad v záložni na námestí v Spišskej Novej Vsi. S kuklou a zbraňou v ruke vystrašil pracovníčku záložne. Nerátal však zrejme s tým, že tam nie je sama.

Ilustračný obrázok k článku Muž so zbraňou vtrhol do záložne v Spišskej: Predavačka nám opísala momenty hrôzy!
Zdroj: Webnoviny.sk

Ako povedala vystrašená Lenka pre Spišskú 24 ráno prišla normálne do roboty a ani netušila, že o pár minút zažije šok. „Robila som na počítači prišiel kolega a išiel sa zložiť dozadu. V tom vošiel muž s maskou na tvári nebolo mu vidno ani oči. Nič nepovedal iba namieril na mňa zbraň. Skríkla som,“ opísala nám raňajšiu situáciu Lenka.

Podľa jej slov sa maskovaný muž pokúšal vylomiť dvere. Nerátal však s tým, že nie je sama. „Kolega ma počul kričať tak prišiel ku mne ten muž, keď ho zbadal, tak sa otočil a ušiel,“ dodala pracovníčka záložne. Na miesto hneď privolali políciu. V predajni sa nachádzal aj kamerový systém, ktorý celú túto udalosť zachytil.

Zaujímali nás aj pocity pár hodín po takejto nepríjemnej udalosti. ,,Čo vám poviem. Stále keď niekto vojde tak ma trhne. Našťastie sa nič nestalo a budem sa musieť cez to preniesť," prezradila Lenka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM