Alexandra Kolínská Krimi

Mrazivé momenty pri Spišskej: Tereniak nabúral do priekopy, auto zhorelo do tla!

Neďaleko Spišskej Novej Vsi došlo k dopravnej nehode, pri ktorej zhorelo terénne auto až do tla. Muži zákona po vodičovi osobného vozidla pátrajú.

Ilustračný obrázok k článku Mrazivé momenty pri Spišskej: Tereniak nabúral do priekopy, auto zhorelo do tla!
Zdroj: TASR

Ako informovala polícia, k dopravnej nehode došlo 29.8.2015 okolo 03:45 hodine v okrese Spišská Nová Ves. „Doposiaľ nestotožnený vodič viedol osobné motorové vozodlo značky Jeep Liberty s poľskou poznávacou značkou, od obce Odorín na obec Jamník,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Pri prejazde mierne ľavotočivej zákruty v dôsledku neprimeranej rýchlosti najmä svojím schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, dostal sa do šmyku a prešiel mimo vozovku, kde narazil do priekopy,“ povedal.

„Po vznietení vozidlo úplne zhorelo. Vodič z miestna nehody ušiel. Odhadovaná škoda na vozidle predstavuje 6 000 eur. Bližšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania, polícia po vodičovi pátra,“ dodal Szabó.

„Hlásenie sme dostali o 3:47 hodine. Išlo o horiace osobné motorové vozidlo medzi obcami Odorín a Jamník. Keď sa hasiči dostavili na miesto požiaru, terénne vozidlo už bolo v poslednom štádiu horenia. Celý interiér aj motorová časť už boli vyhorené. Vozidlo bolo po uhasení odovzdané polícii na vyšetrovacie úkony,“ uviedol riaditeľ spišskonovoveských hasičov, Martin Vozár.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM