JAB Kultúra

Môžeme sa tešiť z predĺženého víkendu: Novovešťania, o týchto lákadlách viete?

Predĺžený víkend je už tu. Dokopy nás čakajú až štyri dni voľna. Spestriť si ich môžete aj rôznymi podujatiami. Novovešťania, toto sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Môžeme sa tešiť z predĺženého víkendu: Novovešťania, o týchto lákadlách viete?
Zdroj: TASR

EKUMENICKÝ SPRIEVOD MESTOM

14.apríla. 2017 o 12.00, pred Evanjelickým kostolom

Už tradične na Veľký piatok sa uskutoční pre všetkých veriacich kresťanských cirkví Pašiový ekumenický sprievod mestom. Veriaci sa stretnú pred Evanjelickým kostolom a zastavia sa aj pri Rímskokatolíckom farskom kostole Nanebovzatia Panny Márie. Vyvrcholenie sprievodu bude pred Gréckokatolíckym chrámom Premenenia Pána.

VEĽKONOČNÁ STRELECKÁ SÚŤAŽ

15. apríla 2017 o 9.00, Krytá strelnica

Klub spišských strelcov pozýva na obľúbenú streleckú súťaž určenú profesionálnym strelcom i širokej verejnosti. Verejnej streleckej súťaže sa môžu zúčastniť všetci občania starší ako 15 rokov, ktorí pri prezentácií predložia občiansky preukaz a zaplatia štartovné podľa propozícií. Majitelia zbrojných preukazov a strelných zbraní môžu strieľať s vlastnou zbraňou. Občanom bez zbrojných preukazov a zbraní budú (za poplatok) poskytnuté zbrane podľa výberu a príslušné strelivo.

RÝCHLO A ZBESILO 8

15 a 17. apríla. 2017 o 16.30, kino Mier

Dominic Toretto (Vin Diesel) opäť exceluje. V jednej z najúspešnejších filmových sérií všetkých dôb je síce možné čokoľvek, ale toto je viac než automobilové zoskoky padákom, prelety áut medzi mrakodrapmi, alebo ťahanie obrieho trezoru ulicami Ria. Milovníci akčných filmov si zaručene prídu na svoje.

ŠMOLKOVIA: ZABUDNUTÁ DEDINKA

16. apríla. 2017 o 17.00, kino Mier

Na veľkonočnú nedeľu vás pobavia v kine Mier aj malí modrí šmolkovia. Vďaka záhadnej mape sa Šmolinka spolu s Mudrošom, Babrošom a Silákom vydáva na dobrodružnú výpravu a náhodou objavia najväčšie tajomstvo v dejinách Šmolkov.

VEĽKONOČNÁ DISKOZÁBAVA

16. apríla. 2017 o 20.00, Kultúrny dom Smižany

Vo sviatočný večer sa môžete poriadne zabaviť aj v susedných Smižanoch. Zábava pre mladých v ľudovom štýle a disko začína večer o ôsmej hodine a do tanca bude hrať hudobná skupina Enix, Mafia Corner a DJ Steve.

VEĽKONOČNÝ KONCERT

17. apríla. 2017 o 18.00, Letohrádok Dardanely

Spríjemnite si Veľkonočný pondelok s Musicou Temporis v letohrádku Dardanely v Markušovciach. Účinkujú: Marta Gáborová (organ-pozitív, klavír), Karin Loudová (soprán), Kristína Šeligová (husle)

NENÁVIDÍM

17. apríla. 2017 o 19.00, divadlo Kontra

Vynikajúca komédia, ktorá získala na Kremnických Gagoch Cenu Stana Radiča “Objav roka.” One man show, pri ktorej budete plakať od smiechu uvedú herci divadla Kontra v podvečer veľkonočného pondelku. Na divákov čaká uletene zábavná jazda o našej nie veľmi zábavnej každodennosti.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM