Krimi

Motoristi, TOTO je dobré vedieť vopred: Info od polície pre okres Spišská, ktoré vás bude zaujímať

Vodiči, ak sa chystáte na cesty v okrese Spišská Nová Ves, zbystrite pozornosť. Prinášame vám informácie od polície, ktoré vás budú zaujímať...

Ilustračný obrázok k článku Motoristi, TOTO je dobré vedieť vopred: Info od polície pre okres Spišská, ktoré vás bude zaujímať
Zdroj: TASR

Informácia pre motoristickú verejnosť! Polícia vodičov upozorňuje na dodržiavanie predpisov. V okrese Spišská Nová Ves prebehne akcia mužov zákona.

Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Jana Mésarová, pôjde o kontrolu zameranú na dokumentovanie správnych deliktov držiteľov vozidiel s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.

Kontrola objektívnej zodpovednosti v obmedzenej miere v okrese Spišská Nová Ves prebehne už počas dnešného dňa. „Vodičov upozorňujeme, aby dodržiavali predpisy, pretože možno nebudú zastavení priamo na ceste pri porušení zákona, ale zásielka im príde domov. Jazdite bezpečne a nezabúdajte, ak budete dodržiavať všetky pravidlá a predpisy, pokutu nedostanete,“ dodala J. Mésarová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM