Marie Melníková Krimi

Mladík masturboval pred zrelými ženami!

Pred ženami v stredných rokoch iba pätnásťročný chlapec v Slovinkách (okres Spišská Nová Ves) na verejnosti niekoľkokrát masturboval. Hrozí mu rok basy.

SLOVINKY. Mladý žiak základnej školy sa na verejnosti predvádzal so svojim prirodzením v Slovinkách trikrát. Najskôr 7. novembra, o siedmej večer sa pred rodinným domom otočil na 39 ročnú ženu, obnažil sa, masturboval a hľadel pritom na ženu. Ako nás informoval krajský policajný hovorca v Košiciach Alexander Szabó, aj keď to ženu pohoršilo, zo strachu sa k chlapcovi neozvala.

Jeho masturbovanie sa zopakovalo 23. novembra o tretej popoludní. V parku zapískal na 40 a 48 ročnú ženu. Tie naň skríkli, že zavolajú políciu. Chlapec zdrhol do kríkov. O trištvrte hodiny na to už opäť masturboval medzi parkom a základnou školou pred 51 ročnou ženou.

Mamka pätnásť ročného chlapca doma robila poriadky. Mladík dostal poriadny výprask. „Mrzí ma to. Už sa to viac nestane. Viete ako, mladý, hlúpy, pätnásť ročný,“ odpovedala Nadežda Mižičová. Chlapcovi za to v škole znížili známku zo správania. „Som z toho prekvapená. Nemal také sklony,“ reagovala riaditeľka základnej školy v Slovinkách.

Spišskonovoveskí policajti chlapca včera obvinili. Ak sa mu dokáže vina, hrozí mu za to ročný pobyt v base. MARIE MELNÍKOVÁ, FOTO: ILUSTRAČNÉ

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM