Krimi

Mladík (24) v Spišskej prerazil s autom plot: Za volant sadol s viac ako 2 promile a to nebolo všetko...

Mladý muž (24) zo Spišskej Novej Vsi si poriadne zavaril. Podľa slov polície si s viac ako 2 promile sadol za volant Fiata s ktorým prerazil plot skladu supermarketu, čo však nebolo všetko čím sa previnil.

Ilustračný obrázok k článku Mladík (24) v Spišskej prerazil s autom plot: Za volant sadol s viac ako 2 promile a to nebolo všetko...
Zdroj: regionálny štáb TV JOJ

K dopravnej nehode došlo 7.mája o 17.30 hodine na Mlynskej ulici v Spišskej Novej Vsi.

„Vodič (24) zo SNV, ktorý má odobraté vodičské oprávnenie pre stratu zdravotnej spôsobilosti viedol vozidlo značka Fiat Punto po Mlynskej ulici, pričom sa nevenoval plne vedeniu vozidla vyšiel na obrubník, následne prerazil oplotenie areálu obchodnej spoločnosti a za oplotením poškodil predajný materiál,“ ozrejmila krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, podľa ktorej sa pri dopravnej nehode sa nikto nezranil.

Ako hovorkyňa doplnila, po nehode bol vodič podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,13 mg/l alkoholu v dychu, čo v prepočte predstavuje 2,35 promile. „Celková škoda pri dopravnej nehode bola vyčíslená na približne 5700 eur. V danej veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin ohrozenia,“ uzavrela Mésarová.

Môže vás zaujímať:

Dôležitá informácia pre Novovešťanov: Zmena pri vybavovaní dokladov na Elektrárenskej u­lici!

Bizarná krádež na Spiši: Zlodeji ukradli z rodinného domu bicykle aj psa s reťazou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM