Iné športy

Mladé volejbalistky Spišskej na medzinárodnom turnaji? Podarilo sa im získať bronz

Staršie žiačky VK SNV sa pred pár dňami zúčastnili výborne obsadeného medzinárodného turnaja v Prešove. A získali bronz.

Ilustračný obrázok k článku Mladé volejbalistky Spišskej na medzinárodnom turnaji? Podarilo sa im získať bronz
Zdroj: VK SNV

Staršie žiačky „A“ sa v utorok 12.decembra zúčastnili na výborne obsadenom medzinárodnom turnaji. Jeho 53. ročník sa konal v Prešove a naše mladé volejbalistky bojovali o umiestnenie v konkurencii 16-tich družstiev.

Dievčatá vo svojej skupine porazili Poprad, Bardejov a tím z Muszyny (Poľsko), čím sa ocitli v skupine o 1.-4. miesto. Tam narazili podľa slov ich trénerky Natálii Bodákovej na súpera z Jasla (Poľsko), ktorého po silnom boji v 3 setoch, žiaľ nedokázali dievčatá zdolať, ani napriek veľkej bojovnosti.

„O konečné 3. miesto sme sa pobili s Elbou Prešov. Tento zápas bol o to ťažší, že sa odohrával vo večerných hodinách a baby siahali na dno svojich psychických aj fyzických síl. Nakoniec sme vyhrali 2:1 a tešili sa z 3. miesta,“ priblížila trénerka.

Ako doplnila, za najlepšiu hráčku bola vyhlásená Simonka Slivošová, ktorá si to podľa jej slov právom zaslúžila za svoje razantné útoky stredom siete a perfektný servis. „Takýmto ťažkým zápasom som veľmi rada, lebo dievčatá ich potrebujú hrať, preto turnaj v Prešove hodnotím pozitívne nielen z hľadiska umiestnenia, ale aj z hľadiska odohratých ťažkých zápasov,“ uzavrela trénerka volejbalistiek.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM