Kultúra Tlačové správy

Milovníci vína, spozornite! Viac ako 100 druhov môžete ochutnať v Poprade aj v Spišskej

Viac ako 100 druhov vín od pätnástich slovenských vinárstiev bude pre vás pripravených na vínnych cestách v Poprade v piatok, 2. júna a v Spišskej Novej Vsi v sobotu, 3. júna.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci vína, spozornite! Viac ako 100 druhov môžete ochutnať v Poprade aj v Spišskej
18
Galéria
Zdroj: TASR

„Po minuloročnej úspešnej premiére Villa Nova Wine fest sme sa rozhodli ponúknuť toto podujatie i Popradčanom. Tešíme sa zo spolupráce aj v tomto meste, navyše s partnermi ako Fabrika restaurant a Prezo z OC Kriváň, ktoré si v krátkom čase získali výbornú povesť, to bude určite vydarená akcia,“ priblížil plány druhého ročníka festivalu hlavný organizátor Matej Dunčko, majiteľ siete predajní DISKONTO.

Čo vás teda čaká?
Tak ako v Poprade, aj v Spišskej Novej Vsi, to bude vínna ulička s veľmi širokou ponukou odrôd. Každé z vinárstiev vám predstaví tú svoju, aktuálnu radu od základných ľahších odrôd až po ozajstné skvosty.
Počas Wine fest v Spišskej Novej Vsi budú navyše prebiehať Dni humoru na Spiši, ten popradský bude obohatený o príjemné živé hudobné vystúpenie.

Vstupné na toto podujatie je v predpredaji 10 eur, v deň konania podujatí to bude už len na mieste za cenu 12 eur. Počet miest je limitovaný, preto vám odporúčame zakúpiť si vstupenky v predstihu vo všetkých predajniach Diskonto, resp. vo Fabrika restaurant Poprad a Prezo v OC Kriváň. V cene vstupenky je jednodňový vstup do vínnej uličky, degustačný pohár s logom Wine festu, ktorý si môžete odniesť ako prezent, 10 degustačných vzoriek vín podľa vlastného výberu, občerstvenie. Ak by ste mali záujem o ďalšie vzorky, bez problémov si priamo na mieste môžete zakúpiť žetóny a pokračovať v degustáciách.

Nezabudnite si poznačiť do kalendára už budúci týždeň 2. júna od 16:00 v Poprade na námestíčku pred OC Kriváň a Spišiaci v sobotu, 3.júna od 14:00 v parku pred Redutou.

Viac informácií a zastúpenie vinárstiev nájdete na tejto adrese

(PR správa)

VILLA NOVA WINE FEST
18
Galéria
Foto: Radoslav Dudáš
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM