JAB Rôzne

Milé prekvapenie nielen pre mamičky: Deň matiek v známej novoveskej škôlke, FOTO

Pekná oslava sviatku. Deň matiek oslávili aj v materskej škole na Gorazdovej ulici v Spišskej. Prekvapenie však nečakalo len na mamičky...

Ilustračný obrázok k článku Milé prekvapenie nielen pre mamičky: Deň matiek v známej novoveskej škôlke, FOTO
7
Galéria
Zdroj: MŠ Gorazdova

Uplynulú nedeľu mali sviatok všetky mamičky. Pri príležitosti tohto sviatku prichystali milé prekvapenie aj v jednej z materských škôl v Spišskej Novej Vsi.

Ako nám povedala Petra Hybenová zo spomínanej materskej škôlky, osláviť Deň matiek pozvali okrem mamičiek aj oteckov. Tí boli s deťmi realizátormi programu, a keďže o ničom nevedeli, bolo to prekvapenie aj pre nich.

„Každé z detí pripravilo pre ocka kravatu vo farbe kostýmu, v ktorom sa predviedli na módnej prehliadke pre mamky. Ocko a dieťa vo dvojici. Niektorí oteckovia pridali vlastné kúsky a variácie a miestami sa zdalo, že sa do toho vložili viac, ako deti samotné,“ prezradila učiteľka s tým, že módnou prehliadkou to len začalo.

Ako doplnila, deti spievali, recitovali a potom vyzvali oteckov do tanca. Tri jednoduché pohyby a tanec s nimi bol ako keby vopred nacvičený, hoci oteckovia len improvizovali. „Bol to síce veľmi jednoduchý program, ale taký od srdca, keďže polovica vystupujúcich nevedela, čo ich čaká. Na záver programu dostali oteckovia papieriky s napísanou básničkou, ktorú spoločne zarecitovali všetkým mamkám k ich sviatku,“ dodala učiteľka.

Ako vyzeralo prekvapenie pre mamičky si môžete pozrieť aj v našej galérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Obrazom: Deň matiek v podaní novoveských škôlkarov a ich oteckov
7
Galéria
Zdroj: MŠ Gorazdova
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM