Rôzne

Mikuláš príde na sídlisko Západ rozsvietiť vianočný stromček:Na čo sa môžu deti tešiť?

Jeho príchod je vždy akousi predzvesťou blížiacich sa Vianoc.Na sídlisko Západ v Spišskej Novej Vsi zavíta Mikuláš.Čo našich najmenších čaká?

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš príde na sídlisko Západ rozsvietiť vianočný stromček:Na čo sa môžu deti tešiť?
Foto: Mesto Lučenec / Zdroj: Mesto Lučenec

Na sídlisko Západ zavíta Mikuláš. Naši najmenší sa môžu tešiť aj na jeho pomocníkov čerta a anjela. Ako nám prezradila Klaudia Bigošová z centra voľného času Adam, Mikuláš príde 3. decembra a zo sebou si dovedie až dvoch čertov a troch anjelov.

Slávnostné popoludnie podľa jej slov odštartuje už od 13.00 hodiny pred centrom voľného času Adam na sídlisku Západ. Sviatočnú náladu budú dotvárať rôzne stánky s perníkmi či cukrovou vatou ako aj vianočné pesničky.

„Hlavný program začne o 15:30, keď vystúpia deti z centra voľného času so svojim programom. Po programe všetci spoločne privítame Mikuláša, ktorý rozsvieti náš vianočný stromček a donesie deťom určite nejaké sladkosti,“ priblížila Bigošová.

Program však ešte po príchode Mikuláša nekončí a predvianočnú atmosféru si môžu deti vychutnať aj v podobe vianočnej rozprávky, ktorá bude premietaná taktiež pred centrom voľného času.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM