JAB Rôzne

Mestský poslanec sa zahral na poštára:Čo to doručoval ľuďom na sídlisku Západ?!

Jav, aký sa často nevidí.Poslanec zastupiteľstva a šéf mestského výboru Západ osobne roznášal poštu.Zisťovali sme, čo je za tým.

Ilustračný obrázok k článku Mestský poslanec sa zahral na poštára:Čo to doručoval ľuďom na sídlisku Západ?!
Zdroj: Dnes24.sk

Parkovanie je častá téma na nejednom mestskom sídlisku. Inak to nie je ani na sídlisku Západ v Spišskej Novej Vsi. Aj keď za posledné dva roky pribudli dve nové parkoviská a vznikla takmer stovka parkovacích miest, požiadavky na nové parkovisko pribúdajú. A práve v súvislosti s témou parkoviska sa mestský poslanec Spišskej Novej Vsi zahral takpovediac na poštára.

„Aj keď sa snažím neustále komunikovať s občanmi osobne, alebo cez sociálne siete, chcel som byť istý, že požiadavka na parkovisko v lokalite medzi Hutníckou a Duklianskou ulicou je chcená. Keďže som chcel získal čo najväčšiu spätnú reakciu od ľudí na výstavbu parkoviska, rozhodol som sa ich informovať o vypracovaných návrhoch aj prostredníctvom listov,“ prezradil Adnan Akram, prečo ste ho mohli stretnúť na sídlisku s veľkou taškou plnou obálok.

Ako ďalej dodal pre spravodajský portál Spišská 24, aj keď skladanie listov do obálok trvalo niekoľko hodín a pri ich roznášaní trochu premrzol, dúfa, že takto získa čo najviac reakcií na výstavbu parkoviska od ľudí, ktorých sa to týka.

„Pri roznáške som sa taktiež mohol osobne porozprávať s ľuďmi a preto verím, že spoločne vyberieme tú najlepšiu z možností,“ uzavrel predseda mestského výboru s tým, že on osobne navrhuje čo najmenší zásah do zelene, aby sa spomínana plocha mohla ešte aj využiť na vybudovanie centrálneho detského ihriska.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM